Felvételizőknek
Az oldal fejlesztése a TÁMOP-4.2.2B-15/1/Konv-2015-0003 projekt keretében valósult meg.

A jelentkezés menete, pontszámítás, tudnivalók

- Ne feledd átnézni a felvételi eljárás szabályait, a pontszámítási módszereket, a meghirdetett képzéseket! A hivatalos Felvételi tájékoztatót és annak hivatalos kiegészítését a www.felvi.hu oldalon találod: Felvételi tájékoztató

- Keresd meg a számodra megfelelő képzés(eke)t, illetve a képzést meghirdető felsőoktatási intézményeket

- Ha nem vagy biztos a pontjaidban, vagy szeretnél javítani valamiből, de nem tudod hány tárgyból kell jobb jegyért hajtanod, keresd fel a pontszámítókalkulátort, nézd meg, hogy állsz most, és tervezd meg, hogy a számodra ideális pontszám eléréséhez mennyit kell javulnod!

- Tervezd meg a költésgeidet az eljárásidíj-kalkulátorral!

- Amennyiben duális képzésre szeretnél jelentkezni, tudd meg, hogy a Miskolci Egyetem mely alapszakjain tanulhatsz duális formában.

- Válaszd ki a számodra megfelelő képzést, és válassz egy vagy több partnervállalatot.

- Jelentkezz egy vagy több partnervállalathoz (akár több alapszakon több partnerünkhöz, akár egy alapszakon több partnerünkhöz)

- A vállalat keresni fog, és behív egy felvételi elbeszélgetésre. Amennyiben megfelelsz, akkor február 15. előtt már a vállalat a sikeres felvételi eredményéről ki fog értesíteni.

- A jelentkezési lapodon nem kell külön jelölni, hogy duális képzésben veszel részt, majd a sikeres egyetemi felvételi után, szeptemberben mi fogunk (kérelem beadása után) átsorolni Téged duális képzési formára.


Feladatok az e-felvételiben:


Ne feledd el a www.felvi.hu oldalon megadott határidőig elküldeni a hitelesítő adatlapodat!

 

Pontszámítás

A felvételi pontszámítást a www.felvi.hu oldal pontszámító kalkulátorával tudod elvégezni:

www.felvi.hu/felveteli/pontszamito

Jó számolgatást, reméljük találkozunk szeptemberben!

 

Fontosabb linkek