Ismét lehet pályázni az ABB női műszaki egyetemi hallgatók részére kiírt mentorprogramjára

2017. november 12., 00:00

Miskolci Egyetem

Immár harmadik egymás követő évben hirdetik meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programot. A pályázatra 2017. október 5. és november 12. között lehet jelentkezni.

A női mentorprogram célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.

A pályázat a 2. és 3. éves BSc, 4. vagy 5. éves MSc női hallgatóknak szól, akik aktív - nappali, esti, levelező, aktív féléves - hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek valamely magyarországi műszaki főiskolán vagy egyetemen.

Az ABB szakemberei a beadott pályázatok értékelésénél figyelembe veszik a jelentkezők motiváltságát, szakmai rátermettségét, valamint angol nyelvtudását. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a korábbi tanulmányi versenyeken elért eredmény, és a felsőoktatási szakmai tevékenységben való részvétel.

A pályázat plakátjait ITT és ITT lehet megtekinteni, magáról a pályázatról pedig ITT lehet bővebben olvasni.

A pályázati kiírások a következő linken találhatók: http://new.abb.com/hu/karrier/lehetosegek/diakok