Dr. Hevesi Attila könyvbemutatója

2017. október 18., 17:00

MAB székház (Miskolc, Erzsébet tér 3.)

Dr. Hevesi Attila, a Földrajz-Geoinformatika Intézet Professor Emeritusa mutatja be „Három fejezet a magyar földrajztudomány XVIII-XIX. századi történetéből” c. új könyvét 2017. október 18-án 17 órakor az MTA Miskolci Bizottságának Erzsébet téri székházában.

A rendezvény házigazda prof. dr. Kocsis Károly akadémikus, a Miskolci Egyetem Földrajz-Geoinformatika Intézetének igazgatója lesz, ugyanő fog bevezetőt mondani. Ezt követően a Scientia Kiadó és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem részéről dr. Sorbán Angella osztályvezető  és prof. dr. Kása Zoltán felelős kiadó mond köszöntőt, majd a könyvet Wanek Ferenc nyugalmazott egyetemi oktató, valamint a szerző mutatja be.

A könyv a bemutató után 1600,- Forintért a helyszínen megvásárolható.

A rendezvény a kolozsvári Scientia Kiadó, a Magyar Földrajzi Társaság Miskolci (Borsodi) Osztálya, a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Akadémiai Bizottságának Földtudományi Osztálya, a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara, valamint a Természeti Erőforrások Kutatása és Hasznosítása Szakkollégium közös szervezésében valósul meg.

A rendezvény meghívója ITT tekinthető meg.