A Miskolci Egyetem ott lesz az EDUCATIO 2018 kiállításon is

2018. január 18., 10:00

Hungexpo "G" csarnok AF05 stand

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata, hogy összekapcsolja az egyes szereplőket, a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődő diákokkal, oktatókkal, szülőkkel.
 
A több napos seregszemlén mintegy 150 kiállító és 30.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésekről, szokásokról, kollégiumi elhelyezésekről, de akár a tanulmányokat követő lehetőségekről is. A szakképzések iránt érdeklődőknek is hasznos a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.
 
A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.
 
A belépés minden látogató számára INGYENES!