Legyél Te is szuperhős!

2018. április 22., 23:55

Miskolci Egyetem

Otthon vagy a természettudományokban, és nemcsak a vizsgákon, hanem élesben is kipróbálnád előadói készségedet? Tudnál újszerűen és izgalmasan mesélni a fiataloknak az energiáról és az energiatudatosságról? Jelentkezz Energiakövetnek!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szakmai és anyagi támogatást nyújt ahhoz, hogy megvalósítsd elképzeléseidet!

Pályázni egy 45 perces, felső tagozatos általános iskolai vagy középiskolás korosztályra szabott tematikus tanóra vázlatával lehet. 

A pályázatra magyar felsőoktatási intézményben alap-, mester- vagy doktori képzésben résztvevő nappali és levelező tagozatos hallgatók jelentkezhetnek, elsősorban az alábbi szakokról: energetikai mérnök, fizika, fizikatanár, fizikus, geofizikus, környezettan, környezettan-tanár, környezettudomány, természetismeret-környezettan tanár. Ugyanakkor az sem jelent kizáró okot, ha a pályázó nem a felsorolt szakok hallgatója.

A pályázat plakátja ITT, szórólapja ITT és ITT tekinthető meg, a pályázatról további információ ITT található, a tavalyi győztes Energiakövetek munkásságát összefoglaló toborzófilm pedig INNEN tölthető le.