Workshoppal indítják a félévet a járműmérnök hallgatók

2018. szeptember 6., 00:00

Miskolci Egyetem, A/5-ös épület 206-os terem

A járműmérnöki szakra felvett hallgatókat 2018. szeptember 6-án az eskütétel után workshopra várja a szak vezetése az A/5-ös épület 206-os termébe. (Az egyetem térképe ITT található.)

A rendezvényen a programhálóról, a tantárgyakról, a szakkollégiumi lehetőségekről és a szakmai rendezvényekről fogják tájékoztatni a leendő járműmérnököket, akik egy 3. éves hallgató tapasztalatait is meghallgathatják, de szó lesz a járműmérnök MSc-ről és a Formula 1 autóépítő versenyről is. Ezután a résztvevők ellátogatnak az egykori TAKATA-, jelenlegi nevén Joyson-gyárba is, ahol kb. 17 óra körül végződik a workshop.

A résztvevőket a szak vezetése arra kéri, hogy azon túl, hogy jelzik a részvételi szándékukat, a személyi igazolványuk számát is adják meg, ami a gyárlátogatáshoz szükséges. Ezen felül arra kérik a személygépkocsival érkezőket, hogy  az A/5-ös épülethez közeli (nyitott, ingyenes) parkolóban állítsák le az autójukat, és szükség esetén segítsenek be a workshop résztvevőinek gyárlátogatásra szállításában.