Ideiglenes változások a sportügyintézésben a Körcsarnok felújítása miatt

2017. március 3.

2017. március 7-én az építési terület átadásával elkezdődik a Sportközpont szervezeti egység Körcsarnokának régen várt felújítása.

A beruházás célja elsősorban az energetikai korszerűsítés, aminek keretében teljesen megújul az épület gépészete (fűtés, hűtés, légcserélés), megtörténik a nyílászárók teljes cseréje, valamint a csarnok kopolit üveg homlokzatának korszerű szendvicspanelre cserélése. Az egyetemi sport szimbóluma a fentiek mellett új külső festést kap, valamint a belső területek egy része is megszépül. 

A beruházás befejezésének tervezett időpontja (különös tekintettel a nyáron egyetemünkön megrendezendő Egyetemi Kosárlabda Európa Bajnokságra): 2017.07.01. 

A Körcsarnokban működő szervezeti egységek a következő 4 hónapban az alábbi helyeken és elérhetőségeken állnak rendelkezésre:

MISKOLCI EGYETEM SPORTKÖZPONT 

E/7-es épület, 6. emelet, 602-es szoba

Sashalmi (Brindza) Henrietta ügyintéző 70/614-2988,
tesheni@uni-miskolc.hu [1] 

(A megszokott belső mellék (14-56) változatlan.) 

Bokros György, Konditerem bérlet értékesítés 

E/4-es Kollégium oldalszárnyában található tornaterem, testnevelési szobája 

MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR, TESTNEVELÉSI TANSZÉK 

ME Teniszcentrum klubházának testnevelői irodája 

Tolnai János ügyintéző, 30/567-4474,
tesdome@uni-miskolc.hu [2] 

(Sajnos a megszokott belső mellék nem elérhető, nincs kiépítve a vonalas hálózat.) 

MEAFC 

Bene Szilárd
70/459-0152 

A Sportközpont szabadtéri pályáinak használati rendje változatlan! A Sportközpont megközelítése a főkapun keresztül csak gyalogosan lesz lehetséges, gépjárművel - ha szükséges - a teniszpálya nagykapun, valamint az uszoda felöli alsó bejáraton lehet majd megközelíteni a létesítményeket. Az eddig a Körcsarnokban tartott testnevelés órák és egyéb foglalkozások ideiglenes helyszíne az E/4-es kollégium tornaterme.