Egyetemünk campusa a legszebb

2017. június 26.

Két hete Magyarország legszebb egyetemi campusairól indított két fordulós szavazást az eduline.hu. Az első fordulót, amelyen a magyarországi egyetemek egyik fele vett részt, a Szegedi Tudományegyetem nyerte, a második fordulót - huszáros hajrával - a Miskolci Egyetem.

Az első fordulóban a szavazatok 40 százalékát a Szegedi Tudományegyetem kapta, a 30 százalékot szerző Debreceni Egyetem és a 10 százalékos Szent István Egyetem előtt.

A második fordulót az Eszterházy Károly Egyetem kezdte a legjobban, majd rövid időre Miskolc vette át a vezetést, ezután Eger 6 százalékkal újra elhúzott, míg végül péntek délután egyetemünknek sikerült mozgósítania tartalékait, és a szavazatok 36 százalékával megszerezte az első helyet a 30 százalékon végző EKE előtt. A harmadik helyen testvérintézményünk, a Soproni Egyetem végzett 13 százalékkal.

Ezúton is köszönjünk a szavazást mindenkinek, aki ránk szavazott, hiszen mi mindannyian tudjuk, hogy Magyarország legszebb (és egyedüli, a szó eredeti értelmében vett) campusa tényleg a Miskolci Egyetemé!

Kommunikációs és Multimédiás Csoport