Encs „csalogánya” is részt vett a Gólyatáborban

2018. augusztus 31.

Szakmai programok, közösség- és a csapatépítő feladatok, sport- és ügyességi vetélkedők, kirándulások, közös bográcsozások, de még egy pincetúra is helyet kapott a Miskolci Egyetem napokban befejeződött Gólyatáborában. De persze nem csak buliból állt ez a 4 nap, ugyanis a „bALEK7”-en a felsőbbévesek a kampuszra frissen berepült gólyákat az egyetemi élet nehézségeire, buktatóira is felkészítették.

A Gólyatáborban  több mint 600 elsőéves hallgató ismerkedhetett meg az Egyetemváros épületeivel, lakóival, azok életével, szokásaival, valamint a selmeci hagyományrendszer alapjaival, miközben észrevétlenül is megszülettek közöttük az első barátságok. 

 

 

A 600 gólya között ott volt Kardos Alexandra Zsuzsanna, Encs „csalogánya” is, akinek gyönyörű énekhangjára már gyerekkorában felfigyeltek, és aki lakóhelyén, Encsen az iskolai és városi kulturális műsorok, megemlékezések állandó fellépője. Ezt a munkáját a város az idei augusztus 20-ai ünnepségén „Akikre Büszkék Vagyunk - 2018”  kitüntetéssel honorálta. (A vele készült interjút ITT lehet elolvasni.)

A Gólyatábor fergetges hangulatába pár fénykép segítségével lehet bepillantani:

A fotókat a Beiskolázási Központ készítette.