Warning: session_start(): open(/home/web/tura/public_html/includes/../temp/sess_gp0f3o35abultkmjoknrvct926, O_RDWR) failed: Engedély megtagadva (13) in /home/web/tura/public_html/includes/session_start.php on line 10 Miskolci Egyetem - Természetjáró Szakosztály

Miskolci Egyetem Természetjáró Szakosztály

honlap borító kép

Ha a Miskolci Egyetemre jársz és nappali képzésben veszel részt, akkor kötelező testnevelés órákon is részt kell venned. A rengeteg választható sportág mellett lehetőséged van túrázásra is, ehhez legalább 3 túrára kell eljönnöd "lehetöleg a félév első felében". Ennek fejében megkapod az aláírást.

Hogyan lehet jelentkezni?

Keresd meg az egyetemen Lengyel Attilát!

Elérhetőségei:

Beiskolázási Központ,
A/4. épület II. emelet 245. szoba (üvegterem), 20-22
bolrahan[KUKAC]uni-miskolc[PONT]hu

Felhívjuk a figyelmedet, hogy jelentkezéskor alá kell írnod, hogy saját felelősségre veszel részt a túrákon!
Miért van erre szükség?
Korábban kértünk érvényes sportorvosi vagy háziorvosi igazolást a jelentkezéskor!
Ez a gyakorlat szépen lassan elévült, és úgy gondoltuk, hogy ideje ténylegesen megválnunk ettől a régi szabályozástól.

Reméljük ez a kis plussz felelősség nem riaszt el senkit!
Ha nem akarod magad elszámolni, akkor érdemes a túrák kiválasztásánál odafigyelni a megadott magassági és szintkülönbségi adatokra.

Pl. egy 10-12 km-es túra 200 méteres szintkülönbséggel felfogható egy hosszabb városi sétának. Képzeld el, hogy sétálsz egy jót a belvárosból indulva az avasi kilátónál és környékén. Megnézed a domboldalon található pinceházakat, és ahol lehet élvezed a kilátást. Majd szintén gyalog innen leindulsz és Tapolcán fejezed be ezt a kis városjárást, ahol már nyugodtan kifújhatod magad a csónakázótó mellett. De ha van még benned egy kis jókedv, akkor ugorj fel a Fecske-lyuk felett található "teraszig", ahol egy kis szalonna sütő helyet is találni fogsz!
Jó tanács: Csak akkor tévedj el, ha tudod a visszautat! :)

Vidám társaságban szerezhetsz aláírást
Warning: Unknown: open(/home/web/tura/public_html/includes/../temp/sess_gp0f3o35abultkmjoknrvct926, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/web/tura/public_html/includes/../temp) in Unknown on line 0