Információk a konferenciáról

Konferenciánknak nincs részvételi díja, azonban a férőhelyek száma korlátozott, ezért csak az első 50 fő jelentkezését tudjuk elfogadni!

 

A konferencia nyelve: magyar


A konferenciára az előadások egy A/4 oldalas rövidített változatával lehet jelentkezni (kérjük, a letölthető fájlok lapon lévő minta alapján legyenek szívesek elkészíteni) 2017. október 06-ig, amelyet *.docx formátumban a következő címre kérjük eljuttatni: elke100@uni-miskolc.hu.

 

A kivonat tartalmazza:

-        az előadás címét,

-        a szerző(k) nevét, titulusát, munkahelyét, email címét,

-        a kapcsolattartó szerző @mail címét kivastagítva,

-        az előadás témájának rövid ismertetését a mellékelt forma szerint,

-        kérem, a kivonatba válasszák ki, hogy melyik fentebb olvasható, tervezett tématerületbe illik bele a publikációjuk (az átsorolás jogát a Szervező Bizottság fenntartja).

 

A jelentkezéssel egyidejűleg kérjük írásban jelezze név szerint, hogy a konferencián személyesen részt vesznek-e az előadón kívül a társszerzők is (szükséges tudni a kitűzők és az ebédlétszám miatt).

 

Az előadás konferenciára történő befogadásáról 2017. október 20-ig küldünk visszajelzést. A konferencia részletes programját ezt követően küldeni fogjuk a jelentkezők számára.

 

A konferencián elhangzott előadások lektorált írásos anyagai az Elektrotechnika 100 Emlékkonferencia című elektronikus kiadványában megjelentetésre kerülnek. A 4, vagy 6 oldalas cikkeket 2018. január 15-ig kérjük megküldeni az elke100@uni-miskolc.hu e-mail címre. A cikk formai követelményei a letölthető fájlok lapon található.

Kiállítási lehetőség

Várjuk ipari szereplők jelentkezését is, mert a konferencián a Szervező Bizottság lehetőséget biztosít kiállításra, szórólapok és cégismertetők terjesztésére.

 

 

Határidők

2017. október 06.

Jelentkezés az előadások 1 oldalas kivonatával.


2017. október 20.

Az előadások elfogadásáról, vagy elutasításáról a szerzők értesítést kapnak.


2018. január 15.

A négy, vagy hat oldalas konferenciacikk beküldési határideje.


elke100@uni-miskolc.hu
     

Támogatóink

Várjuk jelentkezését!

html templates

  htmltemplates.net