Villamosmérnöki Tudományok Határok Nélkül

Információk a konferenciáról

Konferenciánknak nincs részvételi díja, azonban a férőhelyek száma korlátozott, ezért csak az első 50 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. Egy előadó maximum két előadással jelentkezhet be, amelyekről külön-külön kitöltött jelentkezési lapot kérünk megküldeni.

 

A konferencia nyelve: magyar


A konferenciára az előadások rövidített változatával lehet jelentkezni 2018. szeptember 21-ig. Kérjük a letölthető fájlok lapon lévő jelentkezési lap használatát.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kitűzők és az ebédlétszám miatt minden résztvevőnek kötelező regisztrálnia.


Az előadás konferenciára történő befogadásáról 2018. szeptember 25-ig küldünk visszajelzést. A konferencia részletes programját ezt követően meg fogjuk küldeni a jelentkezők számára.


A konferencián elhangzott előadások lektorált írásos anyagai a Villamosmérnöki tudományok című ISSN számmal rendelkező elektronikus folyóiratban kerülnek megjelentetésre. A 4-12 oldalas cikkeket 2018. október 1-ig kérjük megküldeni az elke100@uni-miskolc.hu e-mail címre. A cikk formai követelménye a letölthető fájlok lapon található.


A kutatási eredmények nemzetközi megismertetése céljából tervezzük egy angol nyelvű, ISBN számmal ellátott, lektorált elektronikus konferenciakötet megjelentetését. Ehhez várjuk a cikkek angol nyelvű változatát. Az angol nyelvű kézirat formai követelményei a magyar nyelvű írásos anyaggal megegyező.

Kiállítási lehetőség

Várjuk ipari szereplők jelentkezését is, mert a konferencián a Szervező Bizottság lehetőséget biztosít kiállításra, szórólapok és cégismertetők terjesztésére.

 

 

Határidők

2018. szeptember 21.

Jelentkezés az előadások 1 oldalas kivonatával.


2018. szeptember 25.

Az előadások elfogadásáról, vagy elutasításáról a szerzők értesítést kapnak.


2018. október 01.

A 4-12 oldalas konferenciacikk beküldési határideje.


elke100@uni-miskolc.hu
     

Támogatóink

Várjuk jelentkezését!

html templates

  htmltemplates.net