Intenzív német tanfolyam Bukarestben

BUKARESTI NEMZETKÖZI NYÁRI NYELVI ISKOLA

A Miskolci Egyetem Modern Filológiai Intézete most először kapcsolódik be a Bukaresti Nemzetközi Nyári Iskola programjába, amit immár a 9. alkalommal hirdetnek meg.  Ha szeretnél németül tanulni anyanyelvű tanárjelöltektől, akik a Bécsi Egyetem német szakos hallgatói, akkor jelentkezz Te is! Az oktatás kiscsoportos, tehát biztosan megfelel a nyelvi igényeidnek, lehetsz akár német szakos, tanulhatod a németet minor szakként, vagy éppen már van nyelvvizsgád, és szeretnéd felfrissíteni a tudásod.  Ha komolyan érdekel a nyelvtanulás, lehetsz kezdő szinten is, mert mindenki a szintjének megfelelő oktatásban részesül.

A program tartalma (részletes német nyelvű program a csatolmányban):

  1. szeptember 1. (péntek): indulás Bukarestbe, utazás az éjszakai vonattal
  2. szeptember 2. (szombat): érkezés Bukarestbe, a szállás elfoglalása, megnyitó
  3. szeptember 3 (vasárnap): kirándulás (Sinaia)
  4. szeptember 4 – 8. (hétfő-péntek): nyelvtanfolyam, projektmunka
  5. szeptember 8. (péntek): a projekt zárása, hazautazás az éjszakai vonattal, érkezés Budapestre szombat délelőtt.

Költségek:

A szállás költségeit a Bukaresti Egyetem és Regensburgi Egyetem fedezi. Az utazás költségeit a Miskolci Egyetem BTK HÖK és Miskolc Város Német Kisebbségi Önkormányzata támogatja a Budapest-Bukarest oda-vissza menetjegy esetében. Saját költség: a Miskolc-Budapest oda-vissza menetjegy, a Sinaia kirándulás költsége (kb. 10. 000 Ft, menetjegy és belépőjegyek), valamint az étkezés. Az étkezésre kb. 20.000 Ft-tal lehet számolni.

Ha felkeltette érdeklődésed a program, várjuk jelentkezésed! Jelentkezni lehet: augusztus 15-ig e-mailben (kegyeserika@gmail.com)

Ha kérdésed van, írj bátran!

Szervezők és kísérő tanárok: Kegyes Erika és Paksy Tünde

Programm Sommerschule Bukarest-page-001 Programm Sommerschule Bukarest-page-002

Comments are closed