Bizonyítványok átvétele

Az osztrák és magyar bizonyítványok megérkezése után értesítést küldünk a jelentkezési lapon megadott e-mailcímre az átvétel lehetséges időpontjairól. Az elkészült bizonyítványát az alábbi módon veheti át

Személyesen:
A vizsgázó a bizonyítványait a Miskolci Egyetem Modern Filológiai Intézetében (A/6. épület, fsz. 20.), nyitva tartási időben, személyesen veheti át érvényes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél felmutatásával.

Meghatalmazott útján:
Amennyiben a vizsgázó a bizonyítványokat személyesen nem tudja átvenni, úgy meghatalmazás útján – meghatalmazás felmutatásával – átvehető mindkét bizonyítvány.
Ehhez két tanú által hitelesített, írásos meghatalmazás kitöltése szükséges. A meghatalmazott a meghatalmazás leadásával és személyi igazolványa felmutatásával járhat el.
A meghatalmazást itt töltheti le.

Postai úton:
A bizonyítványok postázását írásban kell kérvényezni a vizsgahely felé. A kérvény megérkezését követően a vizsgahely postázza a bizonyítványokat.
A postai költség a vizsgázót terheli! A postázáshoz 1db saját névre megcímzett, tértivevényhez (750 Ft értékben) felbélyegzett A4-es méretű bélelt boríték (F/16 típusú) szükséges. Postázási cím: Miskolci Egyetem, Modern Filológai Intézet - ÖSD vizsgahely, 3515 Miskolc-Egyetemváros.
A postán megrongálódott vagy elveszett vizsgabizonyítványokért felelősséget nem vállalunk!