Duális képzés - Információk vállalatoknak

 

Tisztelt Partnerünk és leendő Partnerünk!

 

Ahhoz, hogy az Önök cége a duális képzésben részt vehessen, szükséges egy együttműködési megállapodást kötni intézményünkkel. Az együttműködési megállapodás mintáját a kari duális felelősök megküldik az Önök részére.

 

Néhány hasznos link a képzéssel kapcsolatban:

 

Általános információkat a duális képzéssel kapcsolatban, valamint a duális képzés jogszabályi hátterét az Oktatási Hivatal oldalán találhatják.

 

https://www.oktatas.hu/felsooktatas/dualis_kepzes/a_dualis_kepzesrol

 

A gyakran felmerülő kérdésekre és az adott válaszokra javasoljuk az Oktatási Hivatal következő oldalát.

 

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/felsooktatas/dualis_kepzes/GYIK-Partnerszervezeteknek.pdf

 

 

Egyetemünk rendszeresen tart ún. „duális workshopokat”, ahol az ipari szereplők és az intézményünk képviselői a képzéssel kapcsolatos kérdéseiket, esetlegesen felmerült problémákat megbeszélhetik, konstruktív javaslatokat tehetnek, ezáltal emelhetik a duális képzés színvonalát. A duális workshopok időpontjáról e-mail üzenetben értesítjük partnereinket.

 

Duális képzéssel kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában szívesen állunk rendelkezésükre. Kérjük Önöket, hogy a kérdéseikkel keressék a kari duális felelősöket. Általános kérdésekben kérem, forduljanak az intézményi duális képzési felelőshöz, Dr. Czap László intézményfejlesztési és kapcsolati ügyekért felelős rektorhelyetteshez a következő e-mail címen: dualiskepzes@uni-miskolc.hu.