Idén is lehetsz energiakövet!

2020. március 31., 23:55

Miskolci Egyetem

Otthon vagy a természettudományokban? Érdekel az energia és a tudatos energiafelhasználás? Szeretsz kísérletezni és előadni? Pályázz és nyerj! Tarts egy olyan tanórát, amilyenről Te is csak álmodtál a suliban!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pályázatot ír ki elsősorban energetikai mérnök, fizika, fizikatanár, fizikus, geofizikus, környezettan, környezettan-tanár, környezettudomány, természetismeret-környezettan tanár szakos hallgatóknak egy 45 perces, felső tagozatos általános iskolai vagy középiskolás korosztályra szabott tematikus tanóra vázlatának elkészítésére. A tanórának tartalmaznia kell legalább egy látványos kísérletet is.

A három legjobb pályázatot benyújtó hallgató 400.000 Ft/fő értékű ösztöndíjban részesül, és a MEKH biztosítja a benyújtott óratervek élményszerű, látványos és szakmailag is tartalmas megvalósításához szükséges prezentációs és egyéb demonstrációs eszközöket 100.000 Ft értékhatárig.

A pályázat beküldésének határideje 2020. március 31.

A pályázatról ITT található további információ, ITT tekinthető meg a plakátja, jelentkezni rá pedig a www.energiakovetek.hu oldalon lehet.