NEMZETKÖZI HEGESZTŐ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK INDUL A MISKOLCI EGYETEMEN

2021. január 10., 23:55

Miskolci Egyetem

2021 februárjában 3 féléves nemzetközi hegesztő szakmérnök szakképzettséget adó képzést indít a Gépészmérnöki és Informatikai Kar. A képzésre gépészmérnöki (főiskolai, BSc, MSc szintű) vagy más, a gépészethez kapcsolódó műszaki területen szerzett diplomával és két éves gyakorlattal lehet jelentkezni.

A képzés önköltséges, a tandíj félévente várhatóan 350 eFt/fő (létszámfüggő), ami magába foglalja a képzés, a gyakorlati munka és a diplomaterv konzultálásának díját, valamint a digitális tananyagok átadását. A záróvizsga és nemzetközi hegesztőmérnöki együttes vizsga díja várhatóan 200 eFt/fő. A képzésben résztvevők félévenként négy alkalommal 5-5 napot töltenek az egyetemen, az első időszak várhatóan 2021. február második fele. A COVID19 miatt a képzés várhatóan a félév elején on-line előadásokkal indul.

A hegesztő szakmérnöki képzés tanterve és tananyaga az EWF (Európai Hegesztési Szövetség) által előírt követelményeket maradéktalanul kielégíti, ezért a képzés végén a résztvevők a Nemzetközi Hegesztőmérnöki Diplomát (EWE/IWE) is megszerezhetik.

Jelentkezési határidő: 2021. január 10.

A képzésről további információ ITT található.