Kedvezményes könyvvásár is várja az Első Magyar Jogi Könyvszalon résztvevőit

2021. szeptember 18., 23:55

Károlyi–Csekonics-palota (Károli Gáspár Református Egyetem)

Kedvezményes könyvvásár, könyvbemutatók, exkluzív dedikálási lehetőségek, híres jogászok, színvonalas szakmai programok, díjátadók várják azokat a gyakorló és leendő jogászokat, a jog iránt érdeklődőket, akik ellátogatnak a hagyományteremtő szándékkal, csodálatos helyszínen tartandó eseményre.

Az érdeklődőket tizennyolc magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várja az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival, és könyvbemutatókkal. A látogatók nemcsak kedvezményes áron juthatnak a szakkönyvekhez, tankönyvekhez, hanem exkluzív dedikálási lehetőséget is kapnak neves szerzőkhöz. A program ezen kívül érdekes pódiumbeszélgetéseket kínál sikeres jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel. Mindezeken túl lehetőség lesz részt venni digitális bemutatókon, ahol a jogászok munkáját segítő online eszközöket, jogtárakat, jogkódexet ismertetnek.

A rendezvény minden jog iránt érdeklődőnek szól, de kiemelt figyelmet szentel a joghallgatóknak is, kvízekkel, nyereményjátékokkal és ajándék könyvcsomagokkal várják őket.

Franciaországban a jogászokat tömörítő legnagyobb civil szervezet (Le Club des Juristes) és az Alkotmánybíróság (Le Conseil Constitutionnel) által ünnepélyes keretek között szervezett és nagy népszerűségnek örvendő könyvszalonoknak nagy hagyománya van. A már 11 alkalommal megrendezett könyvvásáron több száz szerző találkozik az érdeklődő olvasókkal, egyetemistákkal és szakmabéliekkel.

A szervezők reményei szerint az első Magyar Jogi Könyvszalon is hozzájárul majd jogi kultúránk gazdagításához, és az idők során annak szerves részévé válik.

A rendezvény plakátja: