Campus Mundi tájékoztató nap

2021. október 6., 14:00

A Miskolci Egyetem Campus Mundi tájékoztató napot tart 2021. október 6-án 14:00 órától, amelyre szeretettel várják az érdeklődőket.

Helyszín: Szenátusi terem (139. szoba) A/4 főépület 1. emelet.

 

A Campus Mundi projekt végéhez közeledik, a 2022. tavaszi félév az utolsó, amire külföldi részképzéshez és szakmai gyakorlathoz ösztöndíj pályázható.

Külföldi részképzés: a világ bármelyik országába lehetséges a fizikai / virtuális / blended mobilitás egy félévre vagy trimeszterre, a pályázati felhívás és az országonkénti ösztöndíj összegek elérhetők itt: CM felhívás, részképzés

Szakmai gyakorlat: a világ bármelyik országába lehetséges a fizikai mobilitás, EU-n belül legfeljebb 3, EU-n kívül legfeljebb 1 havi ösztöndíjjal. A tavaszi félévre és a nyári szakmai gyakorlatokra várjuk a jelentkezéseket. A pályázati felhívás és az országonkénti ösztöndíj összegek elérhetők itt: CM felhívás, szakmai gyakorlat

Ez az utolsó lehetőség, most érdemes tervezni a tavaszi és nyári külföldi időszakot! A szakmai önéletrajzban egy külföldi tapasztalat kiemelkedő jelentőségű és az ösztöndíj összege is magasabb, mint az Erasmus programé.

Kérdés esetén az intézményi vagy kari nemzetközi koordinátor, vagy a Tempus Közalapítvány Campus Mundi csoportja a campusmundi@tpf.hu e-mail címen és a 1 237-1310-es telefonszámon áll a pályázók rendelkezésére.