Az egykori FRK mostantól a Stefánia épület nevet viseli

2019. május 6.

Névadó ünnepséggel egybekötött tudományos „Stefánia konferenciát” tartottak 2019. május 3-án az Egészségügyi Kar épületében. Az egykor a Továbbképzőnek, majd a Felnőttképzési Regionális Központnak otthont adó épület konferenciával egybekötött ünnepségen vette fel a Stefánia nevet.

 

 

A rendezvény megnyitóján Dr. Jakab Nóra, a Miskolci Egyetem oktatásfejlesztési és minőségbiztosítási rektorhelyettese tolmácsolta Prof. Dr. Torma András rektor köszöntő szavait , majd a konferencia védnökei, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Demeter Ervin, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, valamint Dr. Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellára mondták el méltató szavaikat.

A köszöntőket követően Dr. Kiss-Tóth Emőke dékán épület-névadó ünnepi beszédet tartott, majd a délelőtti program keretében a kar neves oktatói tartottak tudományos előadásokat az egészségügy néhány szegmensének múlt-, jelen- és jövőbeli helyzetéről.

A délutáni program borkóstolóval egybekötött boravatással kezdődött, majd a konferencia részvevői megtekinthették az épület előtt újonnan kialakított füvészkertet, ezt követően pedig az Egészségügyi Kar volt hallgatói - mára sikeres egészségügyi szaktekintélyek - tartottak előadást pályájuk szépségeiről.

A rendezvényről készült sajtóközlemény ITT olvasható.

A rendezvény megnyitóján készült fotók:

A fotókat a Beiskolázási Központ készítette.