Farewell Reception - Elbúcsúztak a végzős külföldi hallgatók

2019. július 10.

Vidám összejövetel keretében búcsúztak és ünnepeltek a végzős külföldi hallgatók 2019. június 25-én a Miskolci Egyetem Szenátustermében. A rendezvényen felidézték az itt töltött évek legemlékezetesebb pillanatait, közösen énekeltek, majd egy táncot is bemutattak.

A 2018/2019. tanév II. félévében összesen 88 külföldi hallgató szerzett diplomát a Miskolci Egyetemen, közülük 84 fő a Stipendium Hungaricum Program, 3 fő az Ösztöndíjprogram Keresztény Fiataloknak program keretében, valamint 1 fő önköltséges hallgatóként. A világ számos országából érkeztek: Algériából, Azerbajdzsánból, Brazíliából, Dél-Afrikából, Ecuadorból, Egyiptomból, Ghánából, Indiából, Indonéziából, Irakból, Jordániából, Kazahsztánból, Kenyából, Kínából, Kolumbiából, Marokkóból, Mexikóból, Moldovából, Mongóliából, Nigériából, Pakisztánból, Szíriából, Tunéziából, Ukrajnából és Vietnámból.

A búcsúfogadásról készült kisfilm:

A búcsúfogadáson készült fotók:

A fenti tudósítást a Tudományos és Nemzetközi Rektorhelyettesi Titkárság írta, a kisfilmet és a fotókat a Beiskolázási Központ készítette.