A SÁTORALJAÚJHELYI ÉS AZ ÓZDI KIHELYEZETT TAGOZATON IS MEGKEZDŐDÖTT A TANÉV

2020. szeptember 9.

Sátoraljaújhelyen ünnepélyes keretek között indult el a tanév annak a 8 hallgatónak, akik idén nyertek felvételt az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak védőnő szakirányára, valamint az ápolás és betegellátás alapszak ápoló szakirányára. Őket szeptember 7-én a Városháza Dísztermében Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora, Szamosvölgyi Péter polgármester, valamint az Egészségügyi Kar dékánja, Prof. Dr. Kiss-Tóth Emőke üdvözölte. A gólyákat a fogadalomtétel után az Egészségügyi Kar dékánja fogadta az egyetem polgáraivá.

 

 

Ózdon a szeptember 8-án a Tiszti Kaszinó tükörtermében tartott tanévnyitón Prof. Dr. Horváth Zita rektor, Riz Gábor országgyűlési képviselő, B.-A.-Z. megye miniszteri biztosa, Prof. Dr. Illésné Dr. Kovács Mária, a Bölcsészettudományi Kar dékánja, valamint Janiczak Dávid, Ózd város polgármestere köszöntötte számos egyetemi és városi vezető jelenlétében az elsős hallgatókat.

Az elsősök ünnepélyes fogadalomtétele után Prof. Dr. Illésné Dr. Kovács Mária, a Bölcsészettudományi Kar dékánja fogadta hallgatóvá a gólyákat, majd Janiczak Dávid polgármester jelképes ajándékot adott át az egyetemistáknak.

Az idén már a negyedik tanévét kezdő ózdi képzés keretében 10 elsőéves szociális munka alapszakos gólya csatlakozott a felsőbb éves mérnökinformatikus, anyagmérnök és szociális munka alapszakos hallgatókhoz.

A tanévnyitókon készült fényképek:

A videót és a fotókat a Beiskolázási Központ készítette.