Interaktív Online Nyílt Napok a Miskolci Egyetemen

2020. december 11.

Az idei évben sajnos nincs lehetőségetek arra, hogy személyesen is ellátogassatok az ország legszebb campusára. A járványhelyzethez alkalmazkodva idén több online nyílt napot tartunk a Miskolci Egyetemen, amik keretén belül megismerkedhettek a campussal, képzéseinkkel és az egyetem által kínált lehetőségekkel. Szerettük volna interaktívvá tenni nyílt napjainkat, ezért az élő adások alatt feltehetitek kérdéseiteket, és KAHOOT játékokban is részt vehettek.

Az első Interaktív Online Nyílt Napot október 15-én 10 órától tartottuk, ahol a karokat dékánok és dékánhelyettesek mutatták be. Beszéltünk a diákhagyományokról, a campusról, a duális képzésről és KAHOOT játékkal és értékes nyereményekkel tettük még izgalmasabbá az élő adást.

December 10-én 10 órától  ismét megrendeztük az Interaktív Online Nyílt Napot, melynek során hallgatói szemmel mutattuk be egyetemünk színes képzési palettáját. Hallgatóink mesélték el, ők miért választották a Miskolci Egyetemet, azon belül is az adott képzést, és milyen most a hallgatói életük. Ezután egy-egy, már nálunk végzett diákunk mutatta be, milyen karrier várhat egy diplomás szakemberre. A karok bemutatása mellett többet megtudhattatok  a közösségi életről, Erasmus programról és a Konfuciusz Intézetről. A műsor során a résztvevő középiskolás diákok között MOL ajándékcsomagot sorsoltunk ki, illetve a KAHOOT játékok során kari ajándékokat is nyerhettetek.

Ha lemaradtál volna az élő adásról, az egyetem Facebook és Youtube csatornáján bármikor visszanézheted.

Tarts velünk január 21-én a következő Interaktív Online Nyílt Napunkon!

 

 

Interaktív Online Nyílt Napot tartott a Miskolci Egyetem 2020. december 10-én a külföldi jelentkezők számára is. Az érdeklődők az Egyetem külföldi hallgatói és hallgatói nagykövetei segítségével megismerhették az egyetem angol nyelvű képzési kínálatát, betekintést nyerhettek az Egyetem mindennapjaiba, a nemzetközi Alumni és mentorrendszer működésébe, illetve számos kisfilm segítette őket, hogy ha csak virtuálisan is, de részeseivé váljanak a gyönyörű Campusnak, laboroknak, sportközpontnak.

A program során lehetőségük nyílt az érdeklődőknek arra is, hogy  Facebook live chat-en feltegyék kérdéseiket, illetve, aki figyelmesen követte a beszélgetéseket, és a Kahoot játék kérdéseire gyors és helyes válaszokat tudott adni, értékes nyereményekre is szert tehetett egyetemi ajándéktárgyak formájában.

Dönts jól! Válaszd a Miskolci Egyetemet!

A külföldi hallgatók számára tartott interaktív online nyílt napon készült készült fotók:

A videókat és a fotókat a Beiskolázási Központ készítette.

 

 

A rendezvények fő támogatója a Diákhitel Központ Zrt.