Egyetemisták, de akár oktatóik is kaphatnak anyagi támogatást a vállalkozásuk beindításához egy új együttműködésnek köszönhetően

2021. április 22.

Együttműködési megállapodással indítja a közös munkát az MFB csoporthoz tartozó Hiventures Zrt. és a Miskolci Egyetem. A jövőben az innovációt előtérbe helyezve törekszik mind a két fél arra, hogy az egyetemen és annak közvetlen környezetében megjelenő projekteket tőkebefektetéssel segítse.

Az innovációs tevékenységek minél szélesebb körű felkarolását már hosszú évek óta támogató miskolci campus kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az intézmény jövője szempontjából is meghatározó kiváló ötleteket felkarolja, felkutassa a rendelkezésre álló hazai és nemzetközi eszközöket, valamint erős és hatékony kapcsolatokat alakítson ki és tartson fent a gazdaság minden szereplőjével, így a stratégiai fontosságú nemzetközi társaságokkal is.

A Hiventures Zrt., mint az MFB Csoport tagja, tőkebefektetéssel segíti a jelen és a jövő innovatív elképzeléseit, ezzel előmozdítva a fenntartható és értékteremtő startup ökoszisztéma kialakulását Magyarországon. A startup világ mellett magyar kkv-k és nagyvállalatok is segítséget kapnak, hogy a hazai és a nemzetközi piacon is növeljék versenyképességüket és termelékenységüket. Így fedi le a Hiventures a teljes vállalkozói életutat és lesz megbízható, valamint türelmes befektető partnere a hazai cégeknek.

Az online megtartott eseményen készült sajtóközlemény ITT olvasható.