Oltás a Miskolci Egyetemen

2021. október 14.

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

A járványhelyzet erősödése okán a védekezés leghatékonyabb megoldása az átoltottság arányának a fokozása. Az egyetemi anonim felmérés eredményéből kitűnt, hogy többszáz egyetemi polgár igényelne védőoltást itt helyben, a campus területén. Az egyetem vezetése ezért lehetőséget biztosít az oltás felvételére az E/4. kollégium földszintjén működő – Egészségügyi Szakmai Módszertani Központ által működtetett – foglalkozás-egészségügyi rendelőben.

A dolgozók és hallgatók számára Sinopharm, Pfizer, AstraZeneca, Moderna és Janssen oltóanyagok állnak rendelkezésre.

A Miskolci Egyetemen helyben történő oltásra jelentkezéshez a www.vakcinainfo.gov.hu felületén csak azoknak a személyeknek kell regisztrálni, akik eddig még nem kaptak oltást, vagy nincs TAJ kártyájuk. 

A regisztrációt követően oltásra jelentkezni Prof. Dr. Felszeghi Sára c. egyetemi tanár, főorvos asszonynál lehet az alábbi e-mail címek valamelyikén:

A jelentkezés határideje: 2021. október 18. (hétfő) déli 12.00 óra.

Az e-mailben tüntessék fel az alábbiakat:

Név:

Telefonszám:

Amennyiben kapott, az előző oltás(ok) időpontjai:

Előző oltás(ok) típusa:

Akik már vettek fel korábban COVID elleni védőoltást, értelemszerűen csak e-mailben kell jelentkezni Prof. Dr. Felszeghi Sára főorvosnál (rekszilvi@uni-miskolc.huzori11@freemail.hu).

A Miskolci Egyetem vezetése arra kéri az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat és munkatársakat, hogy – aki eddig nem tette volna meg – kérje az oltást, éljen a koronavírus elleni védekezés legfontosabb eszközével.

 

Prof. Dr. Horváth Zita rektor, Miskolci Egyetem

Dr. Kiss-Tóth Emőke dékán, ME Egészségtudományi Kar

Dr. Felszeghi Sára főorvos, címzetes egyetemi tanár