Educatio Szakkiállítás 2022 – egyetemünk nagy standdal várja az érdeklődőket

2022. január 11.

Az első szállítmány már elindult Budapestre, és megkezdődött a mintegy 150 négyzetméteres terület összeszerelése, berendezése. Aki teheti és arra jár mindenképpen látogasson el a Hungexpo „A” pavilon H-18 jelű standjára.

A rendezvényre, amely csütörtöktől szombatig tart, több tízezer fiatalt várnak a kiállítók, köztük a Miskolci Egyetem is.

A cél, hogy minél többeket csábítsunk magunkhoz, hiszen már csak pár hét és a diákoknak dönteniük kell, melyik felsőoktatási intézménybe adják be jelentkezésüket.

A verseny nem kicsi, hiszen összesen 64 lehetőség közül választhatnak Magyarországon. És akkor még nem szóltunk a külföldi egyetemek elszívó erejéről.

 

 

Az egyetem karai, sportközpontja, a Formula Racing csapatunk és természetesen Miskolc városa együtt mutatkozik be.

A múlt héten kommunikációs felkészítőt kaptak a kiállításon résztvevő hallgatók, annak érdekében, hogy hatékonyabb legyen a toborzás. Nemcsak diákok, hanem oktatók is azon lesznek, Szilágyi Roland oktatási rektorhelyettes vezetésével, hogy meggyőzzék a hozzánk látogatókat, Miskolc igenis jó választás.

A kommunikációs és beiskolázási igazgatóság helyszínen tartózkodó munkatársai küldték ezeket a képeket a keddi kora délutáni állapotokról.

 

 

Természetesen beszámolunk majd a fejleményekről, addig is arra buzdítunk mindenkit, hogy amennyiben felvételezni szándékozó fiatallal találkoznak, csak annyit mondjanak nekik: Miskolc és Jó szerencsét!