Generációk találkozása az I. MEAFC Bálon

2015. március 9.

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) március 7-én bált szervezett azzal a céllal, hogy erősítse a 10 szakosztály közötti összetartást, valamint kötetlen formában összehozza a Miskolci Egyetem sportéletének szereplőit, támogatóit és szimpatizánsait. Az első alkalommal megrendezett bál sikeres volt, 159 fő vett rajta részt, és kimondottan jó volt egy táncparketten látni az egyetem jelenlegi hallgatóit és azon egykori sportolókat, akik 20-30 évvel ezelőtt viselték a Miskolci Egyetem mezét.

Rakaczki Zoltán MEAFC ügyvezető elnök köszöntőjében fontosnak nevezte, hogy a MEAFC szakosztályai magukénak érezzék egymás sikerit, hiszen mindannyian a Miskolci Egyetem sportegyesületéhez tartoznak, és az egyesületi szintű összetartás erősítésében kiemelt jelentőséget tulajdonított a hagyományteremtő szándékkal megrendezett MEAFC Bálnak. 

A szokásos báli kellékek mellett – nyitótánc, élőzene, majd hajnalig tartó zenés-táncos mulatság – különlegeségnek számított a MEAFC jelenéből és múltjából összeállított vetítés, valamint a MEAFC történetét bemutató kiállítás.

A szponzorok is fontosnak tartották az eseményt, a különböző felajánlásoknak köszönhetően több százezer forint összértékű ajándékok találtak gazdára a tombolasorsoláson.

A rendezvényen készült fényképek: