Pályázat képzés támogatására

2023. szeptember 21.

Képzés támogatásra pályázathatnak a Miskolci Egyetemen szeptemberben tanulmányaikat megkezdő hallgatók. A diákokat terhelő önköltséghez való hozzájárulási kérelmet kizárólag elektronikus formában lehet benyújtani legkésőbb 2023. október 13. éjfélig.

A képzés támogatás esetén a hallgató köteles a teljes önköltséget megfizetni az intézmény részére, amelyből a szemeszter során a megítélt támogatási összegét visszautalja a Miskolci Egyetem

A támogatásban részesíthetők körét a pályázati tájékoztató tartalmazza, amelyben szerepel az is, hogy lehetőség van a párhuzamos képzésben résztvevő hallgatók támogatására is.

A Beiskolázási és Oktatásszervezési Igazgatóság felhívja a figyelmet arra, hogy kizárólag abban az esetben nyújtható képzés támogatás, ha a hallgató a jogosultságát a pályázati tájékoztatóban megjelölt igazolásokkal és dokumentumokkal alátámasztja.

A pályázati felhívás részletei és a kötelezően benyújtandó dokumentumok az „Ösztöndíjpályázatok” menüpontban érhetőek el, itt >>

A képzés támogatás kérelmet a Beiskolázási és Oktatásszervezési Igazgatónak címzetten kell előterjeszteni a képzését gondozó egyetemi karhoz tartozó email címen:

Műszaki Föld- és Környezettudományi Kar >> mfk_kepzestamogatas@uni-miskolc.hu

Anyag és Vegyészmérnöki Kar >> mak_kepzestamogatas@uni-miskolc.hu

Gépészmérnöki és Informatikai Kar >> GEIK_kepzestamogatas@uni-miskolc.hu

Állam- és Jogtudományi Kar >> ajk_kepzestamogatas@uni-miskolc.hu

Gazdaságtudományi Kar >> gtk_kepzestamogatas@uni-miskolc.hu

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar >> kervenyekbtk@uni-miskolc.hu

Egészségtudományi Kar >> ek_kepzestamogatas@uni-miskolc.hu

Bartók Béla Zeneművészeti Kar >> zoltan.szeplaki@uni-miskolc.hu