Köszönjük érdeklődését a Miskolci Egyetem álláslehetőségei iránt, amelyekről itt naprakészen tájékozódhat. Előfordulhat, hogy pillanatnyilag nem talál hirdetéseink között olyat, mely számot tarthat érdeklődésére.

Kérjük, juttassa el hozzánk életrajzát ebben az esetben is, hiszen hamarosan adódhat olyan nyitott pozíció, amelyre éppen Ön az ideális jelölt.

Nyitott pozícióink

A Miskolci Egyetem mint álláspályázatot hirdető az álláspályázati jelentkezés keretében benyújtott személyes adatokat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli. Az egyetem munkatársai és vezetői kizárólag munkaköri feladatuk, illetve vezetői megbízatásuk ellátásával összefüggésben, és csak az ahhoz szükséges mértékben férhetnek hozzá, illetve kezelhetik a pályázó személyes adatait. A személyes adatok kezelésének, védelmének, valamint az ezzel összefüggő jogorvoslatnak törvényben és egyetemi szabályzatban rögzített szabályairól az Adatkezelési tájékoztatóban talál részletes tájékoztatást.

Amennyiben a pályázat kiírója a pályázati kiírás „A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:” pontjában kéri, az alábbi nyilatkozat kitöltésével Önnek, mint pályázónak lehetősége van kérni személyes adatainak további 6 hónapig történő kezelését további álláshelyek betöltése céljából.

Hírek munkatársaknak

Összes hír
Összes hír