Tájékoztató új munkatársak részére

Tisztelt Munkatársunk! Kedves Kollégánk!

Ön a Miskolci Egyetem (ME) munkatársává vált. Üdvözöljük ebből az alkalomból.

Kérjük, tanulmányozza át figyelmesen jelen tájékoztatónkat, mely az Ön beilleszkedését hivatott támogatni.

Mindennapi munkánk során nem csak a gyorsan változó jogszabályoknak kell megfelelnünk, de az Egyetemmel és egymással szemben is be kell tartanunk a munkavégzés alapvető szabályait, mindezt annak érdekében, hogy a Miskolci Egyetem mindannyiunk számára hosszútávon megbízható, egyben kellemes és szerethető munkahely legyen.

A tartalomban előfordulhat módosítás vagy kiegészítés, ezért mindig kövesse figyelemmel a változásról szóló értesítőket. Ha valami nem egyértelmű, kérdése van, esetleg szeretne javaslatot tenni, kérem, forduljon bizalommal közvetlen vezetőjéhez.

A tájékoztatóban hivatkozott dokumentumokat a http://www.uni-miskolc.hu elérési útvonalon, a ME honlapján éri el. Amint elkezd tájékozódni honlapunkon, tapasztalni fogja, hogy a Miskolci Egyetem dokumentáltsága igen magas szintű. Minden lényeges folyamat szabályozott, ezekhez kapcsolódóan számos utasítás, nyomtatvány segíti az eligazodást:

A Kézikönyvet a Munka Törvénykönyvének alapvető szabályaival összhangban hoztuk létre remélve, hogy segít a beilleszkedésben.

Az alábbi oldalak segítenek megismerni az egyetem felépítését, a szabályzatokat, bemutatják a szolgáltatásokat, illetve a mindennapi munkavégzéshez kapcsolódó információkat is itt találja:

 

 Eredményes munkát és sok sikert kívánunk!