Távoktatási terv

Kedves Fordító MA-s és TGSZ-es Hallgatók!

Kedves Vendég Hallgatóink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a Miskolci Egyetem a COVID-19 vírus elterjedésének megelőzése érdekében 2020. március 23-tól (hétfőtől) távoktatásra áll át.

Az átállás részleteiről és a távoktatás megvalósításának a lehetőségeiről a tanszék oktatói 2020. március 23-án Neptun üzenetben értesítik azokat a hallgatókat, akik a 2019/2020. tanév II. félévében a tanszék által gondozott tárgyakat a Neptunban felvették.
Addig is tájékoztatni szeretnénk Önöket a várható változásokról, ezért a tanszéki honlapra (http://fordito.uni-miskolc.hu/) a Fordító MA és TGSZ menüpontok alatt egy új linket nyitottunk Távoktatás (2020.03.23-tól) Távoktatási terv címmel. A dokumentum tartalmazza a tanszék oktatóinak Távoktatási terveit, amelyek nagy vonalakban már tükrözik a változásokat.
Ezen kívül a hétvégén felkerülnek a honlapra a távoktatás miatt módosított tantárgyleírások, amelyek szintén további információt kínálnak Önöknek.
Minden hallgató értesítést kap az oktatójától, hogy az adott héten mikor és milyen eszköz / alkalmazás segítségével tartják a kapcsolatot és beszélik meg az adott tárgy távoktatásának lehetőségeit, a számonkérés új módjait.

Kérem, hogy hétfőtől kísérjék figyelemmel a Neptun üzeneteket és az e-maileket, valamint a tanszéki honlapot.

A távoktatásra való átálláshoz mindenkinek sok sikert kívánok.
Vigyázzanak magukra, maradjanak otthon és próbáljanak rugalmasan alkalmazkodni az új rendszerhez.
Jó egészséget kívánunk!
az Alkalmazott Nyelvészeti és Fordítástudományi Tanszék oktatói

Comments are closed