Hanyas vagy? 2007-es?Hanyas vagy? 2007-es? Akkor mi földrajzi nevekből is megértjük egymást.

Azt mondod, Tiszai, azt mondom, Pályaudvar; azt mondod, Miskolci, azt mondom, Egyetem, azt mondod, Borsodi, azt mondom, egy nagy korsóval kérek.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor mi másfajta földrajzi nevekből is megértjük egymást.

Azt mondod, Selmec, azt mondom, Sopron, azt mondod, Sopron, azt mondom, Miskolc, azt mondod, Diósgyőr, azt mondom, hajrá!

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor mi idegen szavakból is megértjük egymást.

Azt mondod, MEN, azt mondom, Rocktoberfest; azt mondod, Rocky, azt mondom, Rebel. Azt mondod, a Rebel neve már megváltozott? Azt mondom, az lehet, csak az nem, hogy mi most is gyakran oda járunk.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Mi rövidítésekből is jól megértjük egymást. Azt mondod, UV, azt mondom IV, azt mondod, TÜKI, azt mondom, B/2, azt mondod, BÖK, azt mondom, HÖK, azt mondod, HIK, azt mondom, igyál egy pohár vizet, mert csuklasz.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor mi valószínűleg együtt felvételiztünk. Merthogy mi még felvételiztünk, s nem vétettük el a felvételit.

Azt mondod, balekhét, azt mondom, nagy buli volt, azt mondod, nektek volt a legjobb családotok, azt mondom, tévedsz, mert nekünk, azt mondod, hogy már akkor is kicsit kirúgtam a hámból, arra kérlek, hogy ezt a témát inkább hagyjuk.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor mi most együtt avatjuk a szalagunkat. Hanyas? 2007-es? Akkor te tudsz valamit, az én szalagom 4800-as.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor a te tanulmányaid alatt vezették be a Neptun-rendszert.

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor a te tanulmányaid alatt háromszor változtatták meg a Neptun-rendszert.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor valószínűleg már te is kreditrendszerben tanultál. Mondd, te már érted?

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor neked is az átlag kredit alapján számították az ösztöndíjadat. Hanyas vagy? 2007-es? Ja, bocs, az nem te vagy, de egyik csoporttársunk majdnem ennyi kreditet vett fel, hogy költötte volna patikára.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor te hallgató voltál, amikor újra lehetett internetezni a Coffe-Innben. Akkor te akkor is hallgató voltál, amikortól újra nem lehet internetezni a Coffe-Innben.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor te biztos ismered a Tanulmányi Csoportot. Azért nem biztos, hogy baj, ha ők nem ismernek téged.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor mi együtt izgultunk a szigorlatok előtt, nem is egyszer. Nem is egyszer. Háromszor. Volt úgy, hogy háromszor háromszor. Szigorlat? Azt mondod, módszertan, azt mondom, társadalomelmélet, azt mondod, ős- és újkor, azt mondom, közép- és koraújkor, azt mondod nyelvtörténet, azt mondom, régi magyar, azt kérded, érdemes-e folytatni, azt mondom, te nem vagy normális.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor a te tanulmányaid alatt legalább kétszer volt kormányváltás, és egyszer foci VB. Hagyd el, nem mi tehetünk róla, hogy ez alatt sem a kormányunk, sem a focink nem változott.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor valószínűleg neked is két nyelvvizsgára van szükséged. Ne mondd, hadd tippeljek: az egyik vagy lovári vagy eszperantó, vagy mindkettő egyszerre.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor meglehet, mi együtt megyünk a munkaügyi központba. Hanyas vagy? 2007-es? Jó neked, az én sorszámom a 6007-es.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor te is biztos próbáltál tantárgyat novemberben kiüttetni. Látom, neked is sikerült.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor te is biztos kértél lakhatási támogatást. Azt mondod, elkelne most is? Hát igen, szakest után a támogatás, úgy egyébként meg a lakhatás.

 

Hanyas vagy? 2007-es? Akkor mi sokat jártunk együtt szakestekre. Azt mondod, praeses, azt mondom, kontrapunkt, azt mondod, fuchs, azt mondom, fuhrwerk, azt mondod, komoly pohár, azt mondom, vidám pohár, azt mondod, etalonrészeg, azt mondom, kandeláber, azt mondod, pápa és a szultán, azt mondom, generál poppenheimer, azt mondod… Azt mondod? Igen, azt mondom én is. Hogy jövőre nem tudom, mi lesz velünk. Lehet, hogy megyünk, lehet, hogy még kicsit maradunk az egyetemen. De ebből a valétáló évfolyamból nem távozunk el soha. Ebben megmaradunk. Mi, 2007-esek.VISSZA