Részvételi (regisztrációs) díj

VII. Magyar Földrajzi Konferencia: 39.000 Ft (ÁFA-val együtt)

Ez tartalmazza a konferencia szervezésének díját, a prezentációs ajándékokat, fedezi a kávé szünetekben felkínált italok és sütemények árát, az ebédek, a vacsorák és a fogadás költségeit, a terembérleti díjakat, a kiadvány és az egyéb, a konferenciával kapcsolatosan felmerülő költségeket. A fogadáson 3 fogásos menü lesz és pincérkiszolgálás. Ezért kérjük, hogy a regisztráció alkalmával jelölje be, hogy van-e valamilyen különleges étkezési igénye (pl. vegetáriánus vagy laktózmentes étel, stb.). Egyelőre csak felmérjük, hogy hány fő fog speciális étkezést kérni, majd a második körlevél kapcsán fogjuk megkérdezni, hogy ez a sajátságos igény milyen jellegű lenne. A másik két vacsora és ebéd során büféjellegű étkezést biztosítunk, ahol különböző ételek között lehet választani, köztük speciális igényeket is kielégítő ételekkel.

Néhány intézmény esetében felmerült az a probléma, hogy a "részvételi díj"-ról kiállított számlát nem tudják befogadni. Ezért a számlán "regísztrációs díj" fog szerepelni.

XIV. Geográfus Doktoranduszok Országos Konferenciája: 4.000 Ft (ÁFA-val együtt)

Ez tartalmazza a terembérleti díjakat, egy ebédet valamint a kiadvány és a prezentációs ajándékok költségeit. Azok számára, akik mindkét konferencián részt vesznek, a doktorandusz-konferencia ingyenes.

Szállás

VII. Magyar Földrajzi Konferencia

A szállás Mindenkinek a Hunguest Hotel Palota 4 csillagos szállodában lesz nagyon kedvezményes áron. A szoba ára tartalmazza a büféreggelit, valamint az uszoda, kültéri finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, taposó medence, fitness-terem, csendes Wellness-részleg, élménymedence, sókamra, ingyenes WIFI vendégszobai Internet és fürdőköpeny használatát. A szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni.

Kétágyas szobában való elhelyezés ára: 7.000 Ft/fő/éj
(kérjük megjelölni, hogy kivel kíván egy szobában lenni, illetve jelezzék, amennyiben francia ágyas elhelyezést kérnek).

Háromágyas szobában való elhelyezés ára 6.500Ft/fő/éj,
ahol a pótágyon való alvás esetében a harmadik személynek a szállás ára 6.000Ft/fő/éj (kérjük megjelölni, hogy kikkel szeretnének egy szobában való elhelyezést és a három fő közül ki az az egy fő, aki a pótágyas elhelyezést választotta).

Egyágyas szoba ára: 16.000 Ft fő/éj.

A szállás helyszínen való kifizetésének lehetőségéről még tárgyalunk a hotellel és a későbbiek során jelezzük, hogy lehetővé tudják-e azt tenni. Kérjük, a regisztrációs lap szállásra vonatkozó részét akkor is töltsék ki, ha ezzel a fizetési móddal kívánnak élni.

XIV. Geográfus Doktoranduszok Országos Konferenciája

Akik szeptember 4-re, csütörtökre szállást szeretnének kérni, azoknak korlátozott számban a Miskolci Egyetem Uni Hoteljében tudunk foglalni szobát. Ezt külön kell majd a helyszínen kifizetnie érkezésekor. A mindenkori árakat ezen a weboldalon találhatja

Kirándulás

Az egyes kirándulásoknál jelzett összegek ingyenestől 10.000 Ft-ig változnak.

Egyéb költségek

A helyszínen a regisztráció alkalmával kell a mindenkori idegenforgalmi adót kifizetni, ami mai áron 450 Ft/fő/éj. A pontos árról a konferencia előtt értesítést fogunk még adni, hiszen ezt addig még változtathatják.

Költségek rendezése

A konferencia költségeit az alábbi számlára kérjük átutalni:

Számlaszám: 54900031-10005491-00000000 (Észak-Magyarországi Regionális Bank Zrt.)
Név: PITYPALATTY Területfejlesztési és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft.

A megjegyzésben kérjük megjeleníteni a befizető(k) nevét (az esetleges nagyobb csoportos átutalás esetében, kérjük adjanak egy fedőnevet, majd e-mailben küldjék el a konferencia elektronikus levelező címére a fedőnévhez tartozó kollégák listáját).