Szállás

VII. Magyar Földrajzi Konferencia

A szállás Mindenkinek a Hunguest Hotel Palota 4 csillagos szállodában lesz nagyon kedvezményes áron. A szoba ára tartalmazza a büféreggelit, valamint az uszoda, kültéri finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, taposó medence, fitness-terem, csendes Wellness-részleg, élménymedence, sókamra, ingyenes WIFI vendégszobai Internet és fürdőköpeny használatát. A szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni.

Kétágyas szobában való elhelyezés ára: 7.000 Ft/fő/éj
(kérjük megjelölni, hogy kivel kíván egy szobában lenni, illetve jelezzék, amennyiben francia ágyas elhelyezést kérnek).

Háromágyas szobában való elhelyezés ára 6.500 Ft/fő/éj,
ahol a pótágyon való alvás esetében a harmadik személynek a szállás ára 6.000 Ft/fő/éj (kérjük megjelölni, hogy kikkel szeretnének egy szobában való elhelyezést és a három fő közül ki az az egy fő, aki a pótágyas elhelyezést választotta).

Egyágyas szoba ára: 16.000 Ft fő/éj.

A szállás helyszínen való kifizetésének lehetőségéről még tárgyalunk a hotellel és a későbbiek során jelezzük, hogy lehetővé tudják-e azt tenni. Kérjük, a regisztrációs lap szállásra vonatkozó részét akkor is töltsék ki, ha ezzel a fizetési móddal kívánnak élni.

XIV. Geográfus Doktoranduszok Országos Konferenciája

Akik szeptember 4-re, csütörtökre szállást szeretnének kérni, azoknak korlátozott számban a Miskolci Egyetem Uni Hoteljében tudunk foglalni szobát. Ezt külön kell majd a helyszínen kifizetnie érkezésekor. A mindenkori árakat ezen a weboldalon találhatja


Idegenforgalmi adó

A helyszínen a regisztráció alkalmával kell a mindenkori idegenforgalmi adót kifizetni, ami mai áron 450 Ft/fő/éj. A pontos árról a konferencia előtt értesítést fogunk még adni, hiszen ezt addig még változtathatják.