Hírek

Egyetemünk a 4. legzöldebb az országban

2016. február 10.

A Miskolci Egyetem 2015-ben első alkalommal vett részt a UI Green Metric World University Ranking versenyén, és a magyarországi felsőoktatási intézmények közül a 4. helyen végzett, csak pár ponttal lemaradva a 3. helyezett ELTE mögött.

Itt tekinthetőek meg a februári diplomaátadó ünnepségek felvételei

2016. február 9.

Már megtekinthetőek a Miskolci Egyetem 2016. február 4-én és 5-én tartott diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésein készült videófelvételek.

Hallgatóink győzelmével zárult a XIV. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny

2016. február 9.

Fölényes győzelmet aratott a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának csapata a 2016. február 5-7. között a Széchenyi István Egyetemen megrendezett XIV. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen.

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

2016. február 1.

A 2015/2016. tanév 2. félévében is meghirdetésre került a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram, melynek jelentkezési határideje február 25.

Egyetemünk vendége volt az ecuadori nagykövet

2016. január 25.

2015. január 22-én a Miskolci Egyetemre látogatott őexcellenciája María del Carmen González, az Ecuadori Köztársaság Magyarországra akkreditált nagykövete.

Megújította együttműködését az egyetem a B.-A.-Z. Megyei Kórházzal

2016. január 19.

2016. január 19-én a Miskolci Egyetem kiegészítette, megújította a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházzal korábban megkötött együttműködési megállapodását.

Együttműködési megállapodás született a Magyar Bírósági Végrehajtói Karral

2016. január 13.

A Magyar Bírósági Végrehajtói Karral írt alá együttműködési megállapodást 2016. január 13-án a Miskolci Egyetem.

Együttműködési megállapodás a Budapesti Komplex Szakképzési Centrummal

2016. január 8.

A Miskolc-Hejőkeresztúri KIP Regionális Módszertani Központ működtetésére vonatkozóan kötött együttműködési megállapodást a Miskolci Egyetem és a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum 2016. január 7-én.

Partnervállalataival együtt tartotta Nyílt Napját a Miskolci Egyetem

2015. december 18.

Ismét Nyílt Napokkal hirdette képzéseit a Miskolci Egyetem. 2015. december 3-án és 4-én látta vendégül a végzős középiskolásokat az Alma Materünk. Az előző évhez hasonlóan idén is a partnervállalataink egy részével közösen fogadtuk a diákokat, hiszen egyértelművé szeretnénk tenni a fiatalok számára, hogy a miskolci diplomának értéke, rangja van a munkaerőpiacon. A rendezvényen 31 vállalat vett részt, amelyek közül a legtöbben a duális képzést indító 4 miskolci kar egyikének szerződött duális képző partnervállalatai.

Az egyetem dolgozóinak gyermekei is találkoztak a Mikulással

2015. december 17.

Igazi karácsonyváró hangulatban telt az egyetem dolgozóinak gyermekei részére szervezett szakszervezeti Mikulásvárás. A Boda Péter által vezetett Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány támogatásával egy szórakoztató mesevilágba röpíthettük a kicsiket.