card4
ME

Képzések

Válassz az innovatív tudományterületek közül és indulj el egy sikeres karrier útján! Fedezd fel az érdeklődésednek megfelelő képzéseket Egyetemünkön!

  • ME
  • Képzések
alapkepzes_01_retouched

Alapképzés (BSc / BA / BProf)

Válassz az innovatív tudományterületek közül és indulj el egy sikeres karrier útján! Fedezd fel az érdeklődésednek megfelelő alapképzéseket Egyetemünkön!

Alapképzéseink fókuszában a legfontosabb szakmai ismeretek és széleskörű szakmai kompetenciák állnak. Lépjünk be együtt a tudás és az innováció világába!

Tovább olvasom
mesterkepzes_01

Mesterképzés (MSc / MBA)

Mélyítsd el szakmai tudásodat és készülj fel a jövő kihívásaira mesterképzéseinken. Fedezd fel a Miskolci Egyetem mesterképzési kínálatát!

Magasabb szintű szakmai tudás, kiváló oktatók, szakmai fejlődés! A Miskolci Egyetem mesterképzései megnyitják az utat a szakmai kiválóság felé.

Tovább olvasom
doktorikepzes_01

Doktori képzés (PhD)

Ismerd meg PhD képzéseinket, tanulj és kutass a legmagasabb szinten!

Tudományos kiválóság, innovatív kutatások, magas szintű oktatói támogatás és kiváló kutatási infrastruktúra – ezt kínálják a Miskolci Egyetem doktori iskolái!

Tovább olvasom

Prof. Dr. Horváth Zita

Az egyetem Rektora

rektor_horvath_zita_02

A Miskolci Egyetem a megújulás egyeteme, évszázadokra visszanyúló értékeit megőrizve alkalmazkodik a körülötte lévő világhoz. A tudományok széles körét oktató és kutató Universitas életre szóló műveltséget ad. Az itt megszerzett diplomáknak, a tudásnak értéke van, hamar megtérül a munkaerőpiacon.

Prof. Dr. Horváth Zita

card4
DSC_0709
DSC_0818
DSC_1166
DSC_2925
felsooktatasi_szakkepze

Felsőoktatási szakképzés

Szerezd meg a szükséges szaktudást és készségeket, hogy sikeresen nézhess szembe a munkaerőpiac kihívásaival!

Gyakorlatorientált képzések és szakmai fejlődési lehetőségek. A Miskolci Egyetem felsőoktatási szakképzéseinek fókuszában a legújabb trendek és munkaerőpiaci igények állnak.

Tovább olvasom
felnottkepzes

Felnőttképzés

Tanulj, fejlődj, változz! Rugalmas tanulási programjaink és tapasztalt oktatóink segítenek elérni a céljaid. Válaszd a felnőttképzést az életen át tartó tanulásért!

Rugalmas tanulási lehetőségek, karrierfejlesztő programok, innovatív tanulási környezet – ezt kínálják a Miskolci Egyetem kurzusai.

Tovább olvasom
szakiranyu_tovabbkepzes

Szakirányú továbbképzés

Profi tudás, új lehetőségek! Válaszd az egyetemi szakértelmet a szakmai fejlődéshez és a karriered építéséhez!

Szakirányú továbbképzéseink szakmai fejlődést, karrierorientációs lehetőségeket és új készségek megszerzését kínálják.

Tovább olvasom

Képzési hírek

Összes hír
Összes hír