Hírek

Nyelvvizsga kötelezettség alóli mentesítés

2020. április 21.

A Miskolci Egyetem tájékoztatása a nyelvvizsga-követelmény alóli mentesülés esetén történő oklevél kiállítás menetéről és az oklevél átvételével összefüggő egyes intézkedésekről...

Berényi Barbara, a MEgazin újságírója kapta idén a Furmann Dávid díjat

2020. április 14.

Berényi Barbara, a MEgazin újságírója kapta idén a Furmann Dávid díjat az egyetemi lapban kifejtett munkásságáért.

Közéleti Akadémia

2020. március 30.

Aquinói Szent Tamás Közéleti Akadémia indul 10 hónapos képzésben ahol cél a keresztény hit és elkötelezettség erősítése illetve a magyar önbecsülés és hazaszeretet növelése.

Versenyképesebb működési forma a Miskolci Egyetemen

2020. március 23.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár pénteken Miskolcra látogatott, hogy egyeztessen a Miskolci Egyetem vezetőivel az intézmény jövőjéről.

Veres Pál polgármester volt az eMElő Kör következő vendége

2020. március 12.

Veres Pál polgármester volt a meghívott vendég az eMElő Kör legutóbbi rendezvényén. A polgármester nagy létszámú közönség előtt beszél múltról, jelenről, jövőről, és beszámolt a városvezetői elképzeléseiről is.

Tehetséges hallgatók és konzulenseik kaptak elismerést

2020. március 10.

A Tudományos Diákkör (TDK) igazi hungaricum, olyan tudományos mozgalom, amelyben önfejlesztéssel, társaikkal folytatott közös gondolkodással és egy szoros tanár-diák együttműködéssel nevelődnek a jövő talán legsikeresebb szakemberei, tudósai. Az ő munkájukat ismerték el 2020. március 9-én.

Tizenharmadik alkalommal tartottak Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciát

2020. március 10.

Idén már tizenharmadik alkalommal rendezte meg az Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciát 2020. március 6-7-én a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara és a Magyarhoni Földtani Társulat Oktatási és Közművelődési Szakosztálya.

Egyetemünkre látogatott a kanadai nagykövet

2020. március 4.

Őexcellenciája Caroline Charette, Kanada új magyarországi nagykövete a Miskolci Egyetemre látogatott 2020. március 4-én. A városban folytatott délelőtti tárgyalását követően prof. dr. Kékesi Tamás tudományos és nemzetközi rektorhelyettes mutatta be egyetemünket a magas rangú vendégnek, aki elsősorban a műszaki karok oktatási és kutatási tevékenysége iránt érdeklődött.

Fintelligence Pénzügyi Kultúra Konferenciát rendezett a GTK

2020. március 4.

Magas rangú minisztériumi és pénzügyi vezetők részvételével rendezte meg a Miskolci Egyetem Pénzügyi és Számviteli Intézete a Fintelligence Pénzügyi Kultúra Konferenciát. A rendezvényen adták át a Pénzügyi Kultúra Nagykövete Díjat is.

Megtekinthetőek a 2020. februári diplomaátadó ünnepségek fotói és videói

2020. február 27.

A 2020. február 6-ai délutáni (GÉIK), valamint a 2020. február 7-ei délelőtti (GTK, ÁJK) és délutáni (MFK, MAK, BTK, EK) diplomaátadó ünnepségeken készült fotók és videók az alábbiakban érhetőek el (ill. tölthetőek le).