Hírek

Kapd elő a mobilod, készíts videót és nyerj akár 500 ezer forintot!

2021. augusztus 2.

A CineFest Nemzetközi Filmfesztivál és a Miskolci Egyetem közös pályázatával akár félmillió forintot is nyerhet az, akiben van némi kreativitás, szívesen készít videókat, nem mellesleg szereti a Miskolci Egyetemet. A határidő szeptember 5. Korhatár nincs, bárki nevezhet egy rövid 30-90 másodperces alkotással. Részletek a plakáton.

Megkezdődött a pótfelvételi eljárás: a Miskolci Egyetem államilag támogatott helyekre is vár jelentkezőket!

2021. július 30.

Augusztus 8. éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézményekbe a pótfelvételi keretében. A Miskolci Egyetem is várja az érdeklődőket. Indít egy új szakot is szeptembertől. Kazincbarcikán vegyészmérnököket képeznek majd.

Tisza-tavi átkelés: kedvezmény a miskolci egyetemistáknak

2021. július 29.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) a Tisza-tavi régió és a vízi szabadidősportok népszerűsítésére 2021. augusztus 7-én az Abádszalóki Strandon rendezi meg az első Tisza-tó-átevezést és átúszást. A szervezők a Miskolci Egyetem hallgatóinak a részvételi díjból 30 százalék kedvezményt adnak, de az eseményre bárki nevezhet a www.tiszato2021.hu oldalon.

Felvételt hirdet a Mathias Corvinus Collegium

2021. július 28.

A következő tanévben első- vagy másodéves leszel a Miskolci Egyetemen? Nyitott vagy a világra? Keresed azt a közösséget, ahol kiteljesedhetsz? Több területen is szeretnéd bővíteni a tudásodat? Mindezt megtalálod egy helyen Miskolc belvárosában, a Mathias Corvinus Collegiumban!

Pont ott, sikeres felvétel itt. Együtt izgultak a Miskolci Egyetemre jelentkezők a városban

2021. július 27.

Idén is együtt várták a ponthatárokat azok, akik felvételi vizsgát tettek valamelyik felsőoktatási intézménybe. Láthattunk öröm- és bánatkönnyeket. A hangulat remek volt, mindjárt mutatjuk is, mennyire.

Szimpózium a poliuretán innovációról – még lehet jelentkezni előadás tartására

2021. július 26.

2021. augusztus 23-24-én a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának Kémia Intézete és a Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) közös szervezésben rendezi meg a Symposium on Polyurethane Innovation 2021 (SPI 2021) című online konferenciát. A rendezvény nyelve angol.

Köszöntünk a Miskolci Egyetemen!

2021. július 22.

Gratulálunk az eredményes felvételidhez, és köszöntünk az ország legcsodálatosabb, valóban egyedülálló campusán, ahol életed talán legszebb, legélménydúsabb éveit töltheted el a jövőben.

Felvételi ponthatárok a Miskolci Egyetem képzésein

2021. július 22.

Az alábbiakban olvasható karonkénti bontásban a Miskolci Egyetem 2021 szeptemberében induló képzéseinek ponthatára. (A táblázat nem tartalmazza a nem induló szakokat, képzési formákat.)

A régió tehetséges fiataljainak támogatásában működik együtt a jövőben a Mathias Corvinus Collegium és a Miskolci Egyetem

2021. július 22.

Szeptembertől már Miskolcon is megnyitja kapuit a fiatal tehetségek előtt a Mathias Corvinus Collegium, amelynek főigazgató-helyettese, Lánczi Péter együttműködési megállapodást írt alá prof. dr. Horváth Zitával, a Miskolci Egyetem rektorával.

CALL of EVO: Fedezd fel az Univerzumot!

2021. július 20.

Karrierdélutánra hívja az evosoft július 22-én az Univerzumra keresztelt új budapesti székházába azokat az informatikusokat, akik szeretnék jobban megismerni az evosoftot. A 15:00-kor kezdődő karriernapon rövid, szakmai előadásokon keresztül mutatja be a cég a projektjeit.