Hírek

Közeleg az OTDK

2017. március 21.

Már csak egy hét van a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia egyetemünkön rendezendő két szekciójátnak beindulásáig. Ennek kapcsán tartottak ma sajtótájékoztatót egyetemünkön.

Együttműködési megállapodás született a Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégiumával

2017. március 17.

2017. március 16-án kiegészítő együttműködést írt alá a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara és a Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégiuma.

Karriert is adunk, nem csak diplomát! Irány a XXIII. Miskolci Egyetemi Állásbörze!

2017. március 13.

2017. április 5-én, szerdán 10-16 óráig a campus előcsarnokában, díszaulájában huszonharmadik alkalommal rendezzük meg a Miskolci Egyetemi Állásbörzét és Szakmai Gyakorlati Börzét.

Jelentkezési felhívás a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban való részvételre

2017. március 10.

2017. március 20-ig lehet jelentkezni a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban való részvételre.

Paks II.-ről tartott előadást a kormánybiztos

2017. március 10.

Prof. Dr. Aszódi Attila, a Paksi Atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos tartott előadást egyetemünkön 2017. március 8-án a hazánk gazdasága szempontjából kiemelt jelentőségű beruházás aktualitásairól, a megvalósításához szükséges lépésekről, valamint a projektben rejlő lehetőségekről, amelyek közvetlenül is érinthetik az intézményünkben tanulókat, de az oktatókat és a kutatókat is.

Az oktató kollégák segítségét kérik - Infokommunikációs felmérést végez az e-Learning Centrum

2017. március 4.

Mint az élet minden területén, az oktatásban is egyre jelentősebb szerepet kap az infokommunikációs eszközök alkalmazása. A Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum keretében működő e-Learning Centrum munkatársai azzal a céllal folytatnak kutatást, hogy még hatékonyabb módon tudják támogatni e területen az oktatók munkáját. Ezért tisztelettel kérik a kollégákat, hogy szánjanak 10 percet az alábbi anonim kérdőív kitöltésére 2017. március 15-ig, és osszák meg velük tapasztalataikat, javaslataikat.

Sokan voltak kíváncsiak az uniós pályázati lehetőségekről tartott államtitkári előadásra

2017. március 4.

„Uniós pályázati lehetőségek a 2014-2020-as európai uniós programozási időszakban” címmel Dr. Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkára tartott előadást 2017. március 3-án a Miskolci Egyetemen.

Ideiglenes változások a sportügyintézésben a Körcsarnok felújítása miatt

2017. március 3.

2017. március 7-én az építési terület átadásával elkezdődik a Sportközpont szervezeti egység Körcsarnokának régen várt felújítása.

Orosz egyetemisták jártak az Egészségügyi Karon

2017. március 3.

2017. február 16. és 23. között a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának vendége volt az oroszországi Uráli Testkultúra Egyetem delegációja. A 10 fős hallgatói és oktatói küldöttséget Dr. Olga Kolomietc nemzetközi rektorhelyettes asszony és Dr. Nadhezda Petrushkina, a Fiziológia Tanszék munkájának irányítója vezette.

OTDK-t rendez a Miskolci Egyetem

2017. február 22.

2017. március 29. és 31. között az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) két szekciójának is a Miskolci Egyetem ad otthont.