munkatarsaknak_2x
Beiskolázási és Oktatásszervezési Igazgatóság

Beiskolázási és Hallgatói Kapcsolatok Osztálya

BHKO

A Beiskolázási és Hallgatói Kapcsolatok Osztálya az egyetemi élet egy fontos részét képezi, és számos kulcsfontosságú feladatot lát el az intézményünkön belül.

Tevékenységeink

  • Hatékonyan koordinálni a beiskolázási tevékenységeket az egyetemi szinten, együttműködve a Kommunikációs Központtal, a Tudományos és Nemzetközi Igazgatósággal, valamint a kari és Beiskolázási Bizottságokkal.
  • Az Egyetem honlapjának aktualizálása és a felvételi eljárással kapcsolatos információk frissítése mellett aktívan részt veszünk a felsőoktatási felvételi eljárásokban. A kari dékáni hivatalokkal együttműködve tájékoztatjuk a hallgatókat és gondoskodunk az eljárások során felmerülő adatfeldolgozási feladatok hatékony kezeléséről.
  • Az BHKO elkötelezett a hallgatói szolgáltatások folyamatos fejlesztése és bővítése mellett, továbbá működteti az egyetemi alumni rendszert.
  • A BHKO célja az Egyetemi Polgároknak nyújtott Életvezetési és Pszichológiai Tanácsadás szervezése, hogy segítse őket az életük változásaiban, stresszhelyzeteikben és személyes fejlődésük kihívásaiban, elősegítve ezzel fejlődésüket.
  • Kivesszük a részünket a hallgatókat érintő események és szolgáltatások szervezésében is, és együttműködünk az Egészségtudományi Karral a „Családbarát Egyetem” stratégiai célkitűzéseinek megvalósítása érdekében, például a baba-mama szoba működtetésével.
  • Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében felügyeljük az Egyetem fogyatékosság ügyi koordinációs hálózatát, és fejlesztjük a fogyatékossággal élő hallgatók számára nyújtott szolgáltatásokat.
  • Emellett a Karrierirodán keresztül karriertervezési szolgáltatásokat nyújtunk, és a Közösségi Szolgálat Irodával közreműködve részt veszünk a közösségépítésben és a közösségi szolgálati projektek megvalósításában.
  • Felügyeljük a Hallgatói Önkormányzat (ME-HÖK) és a Doktorandusz Önkormányzat (ME-DÖK) tevékenységét, kiemelten az ösztöndíjak, rendezvények és események terén.
  • Emellett felelünk az intézményi szintű középiskolai versenyek szervezéséért, és aktívan részt veszünk azok lebonyolításában. 

 Az Egyetem Beiskolázási és Hallgatói Kapcsolatok Osztálya elkötelezett a hallgatói élmény javítása, az esélyegyenlőség elősegítése és az egyetemi közösség erősítése iránt. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink segítenek hallgatóinknak sikeres és kiegyensúlyozott egyetemi pályafutásuk elérésében.

Munkatársak

Erdei László,

osztályvezető

A/1 épület mfsz. 30.

Csorba Mónika Mária,

hallgatói szolgáltatások referens (KÖSZI)

A/1 épület mfsz. 32.

Csordásné Gruber Gabriella,

beiskolázási munkatárs

A/1 épület mfsz. 27.

Galamb Gábor,

hallgatói kapcsolatok referens

A/1 épület mfsz. 20.

Horkay Gréta,

beiskolázási munkatárs

A/1 épület mfsz. 26.

Dr. Juhász Orchidea Marianna,

tréner, irodavezető (KÖSZI)

A/1 épület mfsz. 31-32.

Lukács Edit Gabriella,

hallgatói szolgáltatások referens

A/1 épület mfsz. 27.

Murvainé Ádám Anetta,

tréner

A/1 épület mfsz. 31-32.

Simonné Huszár Katalin,

pszichológus

A/1 épület mfsz. 34.

Támba Alice,

beiskolázási munkatárs

A/1 épület mfsz. 26.

Csukerda Lajos,

pszichológus

A/1 épület mfsz. 33.

Molnár Edit Mária,

pszichológus

A/1 épület mfsz. 33.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír