Eseménynaptár

KarrierFeszt 2024

Az észak-magyarországi régió legnagyobb felsőoktatási állásbörzéjét 28. alkalommal rendezi meg a Miskolci Egyetem április 10-én 10 órától.

2024. április 10, szerda
10:00
  • Campus
  • Egyetem
  • Hallgatóknak
  • Oktatás

A rendezvényt Prof. Dr. Horváth Zita rektor nyitja meg, és egyúttal díjat ad át az egyetemen végzett szakemberek munkába állását, foglalkoztatását leginkább támogató cég képviselőjének.

Időpont: 2024. április 10. (szerda), 10–16 óráig

Helyszín: Miskolci Egyetem díszaula

 

A KarrierFeszten idén több iparágból közel 40 munkáltató mutatja be álláslehetőségeit, gyakornoki helyeit, ami lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalatok és vállalkozások elvárásait, az általuk kínált munkalehetőségeket és a jelenlegi munkaerőpiaci trendeket.

A KarrierFeszt idején Duális Vállalati Fórumot szervez a Miskolci Egyetem, amelyen a duális képzéssel kapcsolatos jogszabályi változásokkal összefüggő képzéskialakítási lehetőségekről lesz szó.

 

Programok

KARRIERFESZT ALUMNI SZÍNPAD – Az álláskeresők közvetlenül találkozhatnak a Miskolci Egyetemen végzett vállalati munkatársakkal, és meghallgathatják életük sikertörténetét.

JÖVŐTERVEZÉS – Önismereti játék a Miskolci Egyetem pszichológusaival.

SIKERREL AZ ÁLLÁSINTERJÚN – Rapid tréning az East Job-bal

CV AMBULANCIA – Profik nézik át az önéletrajzodat és hasznos tanácsokat kaphatsz, miként teheted még vonzóbbá a pályázatodat a munkaadók számára. (East Job)

A JÖVŐ HR IRODÁJA – Papírmentes iroda, online tesztek, játékos önismereti témák, de lehet majd akár önéletrajzot, hirdetést vagy motivációs levelet is írni a ChatGPT segítségével. (Helyszín: Előcsarnok, 37. stand)

TE MENNYIT FUTSZ SZÁZON – avagy: mi kell ahhoz, hogy a mindennapokban egészséges és aktív életet éljünk?

EURÓPAI EGYETEMI JÁTÉKOK ÖNKÉNTES PROGRAM – önkéntes toborzás; beltéri sporteszközök, játékok

KÖSZI ÉLMÉNYSZIGET – Kooperációs és önismereti társasjátékok

KARRIERKIADVÁNYOK

  • ÁllásStart: díszaula, 11. stand
  • HVG – Karrier Plusz: előcsarnok, 38. stand

JOB-SZIMULÁTOR – élőben és virtuálisan próbáld ki magad különböző szakmákban

KARRIERFESZT KVÍZJÁTÉK

A játék április 10-én 11.00-kor indul, és 15.00-kor zárul. A játékban való részvétel feltétele, hogy a résztvevők a KarrierFeszt applikációban és a weboldalon elérhető linken elkezdjék a játékot, azaz a felajánlott kérdésekre megadják a válaszokat. A játék időtartama alatt a kvízben szereplő kérdésekre helyes választ adók egy szerencsekerék forgatásával egyetemi vagy céges nyereményeket kapnak ajándékba.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír