Hírek

Adventi adománygyűjtés

A Miskolci Egyetem idei adománygyűjtése a támogatásra szoruló édesanyák és gyermekeik mindennapjait igyekszik megkönnyíteni: a 2023. december 1. és december 17. között tartó akció kedvezményezettje a Lorántffy Zsuzsanna Református Kismamaház, Családok Átmeneti Otthona.

  • Campus
  • Egyetem
2023. november 30.

Idén sem feledkezik meg a térségben élő rászorulók támogatásáról a Miskolci Egyetem, amely igyekszik nem csupán az ünnepi időszakokban figyelmet fordítani a nélkülözőkre. Erről szóltak az eddig megvalósított, többek között a Máltai Szeretetszolgálattal és a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben szervezett gyűjtőkampányok, amiknek legfőbb célja a városban és régióban élő, nehéz helyzetben élők életminőségének javítása volt.

Az idei jótékonysági akció a Lorántffy Zsuzsanna Református Kismamaház, Családok Átmeneti Otthona által támogatott édesanyák és gyermekeik mindennapjait szándékozik megkönnyíteni, ezért főleg női higiénés termékeket, babaápolási készítményeket, gyermekjátékokat és gyermekruhákat várnak az ajándékozóktól.

A hallgatók és egyetemi dolgozók, akik segíteni kívánnak a rászorulókon, felajánlásaikat 2023. december 1-jétől december 17-ig helyezhetik el az egyetem aulájában az erre a célra kijelölt adománygyűjtő dobozban. Pénzadomány felajánlására lehetőség nincs.

Az összegyűlt adományokat december 18-án adja át a Miskolci Egyetem rektora.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír