Hírek

Elismerték kollégánkat és az intézményi munkát

A Miskolci Egyetem Tudományos és Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője, Sándor Krisztina oklevelet vehetett át az Erasmus+KA 171 program kiemelkedően sikeres intézményi megvalósításáért a Tempus Közalapítvány Nemzetközi Koordinátori Találkozóján.

  • Egyetem
  • Munkatársak
2023. november 29.
231129_02

A programban az egyetem a kezdetektől fogva, vagyis 2015 óta részt vesz. Összesen 9 pályázat és 365 ki- és bejövő mobilitás valósult meg 5 kontinensen és 19 országban. Az elnyert mobilitások száma és összege évről-évre növekvő tendenciát mutat, a projektek megvalósításának eredményessége pedig országos szinten az első helyen áll.

231129_03

A Szegedi Tudományegyetem adott otthont a Tempus Közalapítvány Nemzetközi Koordinátori Találkozójának, amelyen a Miskolci Egyetem Tudományos és Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának, valamint a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának szakemberei is képviselték az egyetemet előadóként, kerekasztalbeszélgetés meghívottjaként, illetve résztvevőként.

A megnyitón Lengyel Miklós, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, prof. dr. Széll Márta, az SZTE stratégiai rektorhelyettese és Bodrogi Richárd, a Tempus Közalapítvány főigazgatója mondta el ünnepi beszédét. A szekcióülések a nemzetköziesítés különböző témaköreit, valamint a kapcsolódó hazai és uniós programokat vették górcső alá.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír