Hírek

GÉIK: gyakorlatközpontú képzés minden szinten

Duális pályaválasztási workshopot rendezett a Gépészmérnöki és Informatikai Kar, ahol jelenleg az összes alapszakon és mesterszakon lehetőség van bekapcsolódni a gyakorlatközpontú képzésekbe. A találkozón a karra jelentkezett középiskolás diákok, valamint az alapdiplomával rendelkező mérnökök és informatikusok tájékozódhattak a lehetőségekről.

  • Egyetem
  • Felvételi
  • GÉIK
  • Oktatás
  • Partnerek
2024. május 24.

A Gépészmérnöki és Informatikai Karon (GÉIK) 2015 szeptemberében indult a duális képzés a logisztikai mérnöki, a mérnökinformatikus és a programtervező informatikus alapszakokon. A gyakorlatközpontú képzés lehetőségeinek bővítését követően napjainkban a kar által meghirdetett összes alapszakon és mesterszakon lehetőség van a duális képzésbe való bekapcsolódásra – emlékeztettek a workshop megnyitóján.

Az ipari partnerek igényeire alapozva 2024 szeptemberétől gazdaságinformatikus, gépészmérnöki, ipari termék- és formatervező mérnöki, járműmérnöki, logisztikai mérnöki, mechatronikai mérnöki, mérnökinformatikus, műszaki menedzser, programtervező informatikus és villamosmérnöki alapszakon, valamint gépészmérnöki, mechatronikai mérnöki és villamosmérnöki mesterszakon hirdetnek meg duális képzést.

24-05-24_GEIK-worshop3
A pályaválasztási workshop előtt a GÉIK vezetői egyeztető fórumot rendeztek a vállalatok képviselőivel, ahol tájékoztatót adtak a duális képzések megvalósítására vonatkozó jogszabályi változásokról

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír