Hírek

Húsz év után újra Miskolcon: Országos Bányász-Kohász-Erdész Találkozó

Miskolc adott helyszínt a XII. Bányász-Kohász-Erdész Szakmai Napok és Konferenciának június utolsó hétvégéjén. A rendezvényt utoljára 2004-ben rendezték meg a városban.

  • AVK
  • Egyetem
  • MFK
2024. július 01.

A szakmai találkozót az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület, az Országos Erdészeti Egyesület, Miskolc önkormányzatával és a Miskolci Egyetemmel közösen rendezte meg a Miskolc Városi Szabadidőközpontban és a Miskolci Egyetemen. A rendezvény idén a „fenntartható fejlődés” témakörét állította a középpontba.

Az ország legtávolabbi szegletéből is érkező vendégek a színes programkavalkád keretében egyebek mellett Miskolctapolcával, a Herman Ottó Múzeummal ismerkedhettek meg, míg a Miskolci Egyetemen szakmai találkozót tartottak számukra.

A háromnapos rendezvénysorozat fővédnökei Veres Pál, Miskolc polgármestere, Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora, Kiss László, az Országos Erdészeti Egyesület elnöke, valamint Szombatfalvy Anna és Jármai Gábor, az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület alelnökei voltak. (via minap.hu)

banyasz-kohasz_szakmai_nap_20240628-ot_015

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír