Hírek

Karrierfeszt 2024 – a Miskolci Egyetem állásbörzéje

A Miskolci Egyetem állásbörzéje több mint 20 éve segíti a frissdiplomás álláskeresőket és a karrierjüket építő hallgatókat. A Karrierfeszt idén 2024. április 10-én nyitja meg kapuit az Egyetemvárosban.

  • Campus
  • Egyetem
  • Hallgatóknak
2024. április 02. / Frissítve: 2024. április 11. 01:35
HD_hu (1)

A második éve KarrierFeszt nevet viselő állásvásárt és kiállítást 1996 óta rendezi meg a Miskolci Egyetem elsősorban a diplomás álláskeresők számára. A rendezvény az észak-magyarországi régió legrégebbi állásfesztiválja, amelynek küldetése az elhelyezkedési lehetőségek bemutatása mellett az álláskeresők készségeinek fejlesztése és a tehetségek felfedezése.

Karriert is adunk, nem csak diplomát!

A tavalyi KarrierFeszt több mint 50 vállalatot és közel ezer résztvevőt vonzott az Egyetemvárosba, idén ennél is több üzleti és gazdasági partnerrel, valamint álláskeresővel számolnak. Számos újítást és vonzó programot terveznek: a hagyományos állásvásárt a munkaerőpiaci versenyképesség növelését célzó rendezvények, a duális és vállalati partnerek együttműködésére építő gyakorlatorientált képzések, duális workshopok egészítik ki. A legfontosabb cél, hogy a munkaerőtoborzási esemény lehetőségeket kínáljon a kapcsolatépítésre, az állásajánlatok megszerzésére, ezzel is segítve a munkaerőpiaci érvényesülést.

A Miskolci Egyetem sokrétű képzési palettája számos területen kínál munkaerőt a gazdasági szereplőknek, legyen szó frissdiplomás pályakezdőkről, az egyetem mellett munkát keresőkről, vagy a jövőjüket tervező hallgatókról.

KarrierFeszt2024 1

Álláskeresés fesztiválhangulatban

 Az idei KarrierFeszten több száz karrierlehetőség várja a résztvevőket, amelyek különböző munkaterületeket és tevékenységi köröket ölelnek fel. A munkát keresők személyesen találkozhatnak a cégek képviselőivel, közvetlenül jelentkezhetnek az állásokra, és értékes tippeket kaphatnak a sikeres karrierépítésben vagy az álommunka felé vezető út elindításában.

A KarrierFeszt több, mint egyszerű állásbörze: inspiráló workshopokkal, hasznos és szórakoztató kísérőprogramokkal, valamint szakmai és közösségi eseményekkel várja az érdeklődőket. Tanácsadások és tájékoztatók segítenek a munka, a vállalkozás és a tanulás világában elérhető lehetőségek felfedezésében. A rendezők emellett karrieres kvízjátékokkal, közösségi és partijátékokkal, valamint beltéri sportlehetőségekkel is készülnek, hogy azok is élvezhessék a rendezvényt, akik éppen nem állást keresnek, csak egy kis fesztiválhangulatra vágynak.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír