Hírek

Keresztféléves képzési kínálat a Miskolci Egyetemen

A Miskolci Egyetem négy kara hirdet mesterképzéseket a 2024. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban. A jelentkezési határidő 2023. november 15., szerda éjfél. A meghirdetett képzések mindegyike magyar állami ösztöndíjas és önköltséges formában is indul. A felvételi eljárásban az egyetem nem határozott meg jogszabályi minimumpontszámot.

  • AVK
  • GÉIK
  • GTK
  • MFK
  • Oktatás
2023. október 24. / Frissítve: 2023. október 27. 11:53

Anyag- és Vegyészmérnöki Kar

Az Anyag- és Vegyészmérnöki Kar magyar és angol nyelvű anyagmérnöki és kohómérnöki képzést, valamint magyar nyelvű vegyészmérnöki képzést hirdet nappali munkarendben. E mellett magyar nyelvű anyagmérnöki, kohómérnöki és vegyészmérnöki képzést hirdet levelező munkarendben is.

 

Gépészmérnöki és Informatikai Kar

A Gépészmérnöki és Informatikai Kar nappali és levelező munkarendű gépészmérnöki, logisztikai mérnöki, mérnökinformatikus és villamosmérnöki, továbbá nappali munkarendű energetikai mérnöki és mechatronikai mérnöki képzést hirdet. A nappali munkarendű képzések duális formában is indulnak.

Gazdaságtudományi Kar

A Gazdaságtudományi Kar a keresztféléves felvételi eljárás keretein belül nappali és levelező munkarendű ellátásilánc-menedzsment, angol nyelve Master of Business Administration (MBA), pénzügyi menedzsment, vállalatgazdaságtan, továbbá vezetés és szervezés mesterképzéseket tervez indítani. Ezen felül levelező munkarendben számvitel és vállalkozásfejlesztés képzés is indul a karon. A nappali munkarendben induló ellátásilánc-menedzsment, valamint a vezetés és szervezés képzésekre duális formában is lehet jelentkezni.

Műszaki Föld- és Környezettudományi Kar

A Műszaki Föld- és Környezettudományi Karon országosan egyedülálló mesterszakokra lehet jelentkezni. Nappali munkarendű és duális képzésben is végezhető olaj- és gázmérnöki, angol nyelvű olajmérnöki-, továbbá levelező munkarendben bánya- és geotechnikai mérnöki képzések indulnak.

A jelentkezéseket a www.felvi.hu weblapon keresztül, az E-felvételi rendszerben benyújtani elektronikus úton. Fontos, hogy a felvételi jelentkezés hitelesítéséhez a jelentkezőnek Ügyfélkapu fiókkal kell rendelkeznie, a hitelesítés más módon már nem lehetséges.
Fontos tudni, hogy a jelentkezéshez szükséges összes dokumentumot is az E-felvételi rendszerébe kell feltölteni!

Az eljárási szabályokról részletes információt a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató közöl.

A duális képzésről bővebben a felvi.hu oldalon.

A Miskolci Egyetem képzéseiről bővebben a felveteli.uni-miskolc.hu weblapon, illetve a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóban megadott kari honlapokon lehet tájékozódni.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír