Hírek

Megosztod? – NAV kreatív pályázat

Mire költünk a közösből? Miért kell adót fizetni? Mit gondol és mit tud a jövő nemzedéke a közterhekről? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Megosztod? című pályázata a 10–23 éves fiataloktól várja a választ a kérdésekre. A több mint kétmillió forintos összdíjazású pályázatra bármilyen, adózási témájú kreatív alkotás. A pályázatokat 2023. november 30-ig várják.

  • Pályázat
2023. november 08.

A hagyományos technikák – rajz, festmény, kollázs, képregény – mellett digitális műveket is vár a NAV. Így feldolgozható a téma videóban, rajzfilmben, TikTok-videóban, Instagram-storyban, de az igazi „kockák” mobilappot vagy online játékot is tervezhetnek.

Az eredményhirdetés 2024. december 14-én lesz, a zsűriben a NAV vezetői és kommunikációs csapata mellett egy népszerű youtuber is helyet kapott.

A kategóriák legjobbjaira értékes, műszaki és médiaeszközökre váltható vásárlási utalványok várnak, de az az iskola is komoly díjra számíthat, ahonnan a legtöbben pályáznak.

A pályázat valamennyi részlete megtalálható a www.adotudatossagipalyazat.hu honlapon, illetve a NAV Facebook-, Instagram- és TikTok-oldalán is. Megosztod?

231108_09

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír