Hírek

Milyen a tökéletes munkahely? – kérdőíves felmérés nyereményjátékokkal

A Miskolci Egyetem idén is csatlakozik a PwC Magyarország független kutatásához, amely arra keresi a választ: milyen a tökéletes munkahely? Az online kérdőívet, amely arra keresi a választ, hogy milyen szempontok fontosak a munkahelyválasztás során, egyetemista, pályakezdő vagy tapasztalattal rendelkező munkavállaló egyaránt kitöltheti. Az október 16-ig tartó anonim felméréshez nyereményjáték is társul.

  • Campus
  • Hallgatóknak
2023. október 09. / Frissítve: 2023. október 27. 12:49

A kérdőív segít reálisan végiggondolni (a leendő) munkahellyel szembeni személyes elvárásokat, amelyek segítségül szolgálhatnak a karriertervezés, vagy épp egy állásinterjú során. Továbbá, a vállalatok betekintést nyerhetnek a fiatalok munkahelyválasztáskor fontosnak vélt szempontjaiba, ezáltal lehetőségük lesz egy új igényekhez jobban alkalmazkodó munkahelyet teremteni.

Az online kérdőív bármilyen eszközről kitölthető.

A kitöltés határideje:
2023. október 16.

A felmérés körülbelül 12 percet vesz igénybe, amelynek során olyan juttatási elemekről kérdezik a válaszadót, mint a fizetés, a karrier, a személyes fejlődés, a rugalmas munkarend, vagy éppen a home office lehetősége. A felmérés anonim, magyar és angol nyelven egyaránt elérhető.

A kérdőív végén magánszemélyként lehet regisztrálni a PwC Magyarország nyereményjátékára, amelynek fődíja nettó 1 millió forint. A regisztrációhoz személyes adatok (e-mail cím, név) megadása szükséges, azonban az adatokat a felméréstől függetlenül kezelik, így a kérdőív kitöltőjének személye anonim marad.

pdf
pdf

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír