Hírek

Miskolci Egyetem Alumni, az öregdiákok találkozóhelye

Elindult a Miskolci Egyetem Alumni közösségi oldala, amely szervezett keretek között teremt lehetőséget az egykori hallgatóknak, hogy könnyedén megtalálják egymást, első kézből értesüljenek az öregdiák-találkozókról és egyetemi szakmai rendezvényekről.

  • Campus
  • Egyetem
  • University
2024. június 25.

A Miskolci Egyetem Alumnihoz minden korában végzett csatlakozhat, és nem csak a magyar, hanem az egykori külföldi diákok is tagjai lehetnek a csoportnak.

Az öregdiák-öregdiák és az egyetem-öregdiákok közötti kapcsolattartás megkönnyítésére a Miskolci Egyetem online alumni-platformot alakított ki. A volt hallgatók regisztrációt követően férnek hozzá a korábban végzett hallgatók névsoraihoz és a megadott elérhetőségekhez, ami segítség lehet abban, hogy egymásra találjanak.

Az online platformra regisztráltak ezen kívül láthatják az alumni rendezvényeket, a számukra megfelelő egyetemi képzéseket és végzettségüknek megfelelő álláslehetőségeket.

Az egyetem tervei szerint az alumni tagok nem csak a közösségi, hanem számos szakmai programon is részt vehetnek majd: egyetemi kutatásokban, óradóként előadást tarthatnak és hallgatókat mentorálhatnak.

Érdemes csatlakozni a Miskolci Egyetem Alumnihoz!

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír