Hírek

Nyílt napok a Miskolci Egyetemen: izgalmak, meglepetések a tudás és közösség campusán

Izgalmas programokkal, látványos bemutatókkal, különleges képzési ajánlatokkal várja nyílt napjain a pályaválasztás előtt állókat a Miskolci Egyetem december 7-én és 8-án. Az esemény kiváló alkalom arra, hogy a továbbtanulásban gondolkodó középiskolások személyesen tapasztalhassák meg az egyetemi élet szépségeit, a Miskolcon elérhető képzések sokszínűségét és gazdagságát.

  • Campus
2024. január 26.

A nyílt napok programjait a Miskolci Egyetem vezető oktatói és kutatói különleges előadásokkal és bemutatókkal színesítik. A diákok olyan témákban mélyedhetnek el, mint a jövő technológiái, az innováció, a fenntarthatóság és a társadalomtudományok legújabb trendjei. A high-tech laborok meglátogatása és a kísérletek ízelítőt adnak az egyetemi tanulmányokról, a fejlődési lehetőségekről.

A Miskolci Egyetem elkötelezett a hallgatói iránt, akiknek számos szolgáltatást kínál a tanuláson kívül is. Az Egyetemvárosba ellátogatók megismerhetik a sportlétesítményeket, a különböző mentorprogramokat, a nyelvtanulási és nemzetközi tanulási lehetőségeket, közösségi programokat.

Az idei nyílt napokon különleges élőkönyvtárral is készülnek a szervezők, amelyen az egyetem vezetői, oktatói, valamint jelenlegi és volt diákjai osztják meg saját egyetemi és élettapasztalataikat, karrierjük alakulását az érdeklődőkkel. A személyes beszélgetések lehetőséget teremtenek a jövő diákjai számára, hogy megtudják, miért választották a Miskolci Egyetemet, hogyan segített az intézmény a szakmai és személyes fejlődésükben.

A továbbtanulással és a karrierépítéssel kapcsolatos programok mellett december 7-én és 8-án sztárfellépők és nyereményjátékok is várják a nyílt napok látogatóit. Értékes ajándékokat sorsolnak ki az előregisztrálók, az eseményen résztvevők, de akár a legtávolabbról Miskolcra érkező diákok között.

Előregisztrálni a Miskolci Egyetem Facebook-oldalán, a Nyílt napok eseménynél lehet, itt >> 

pdf
pdf

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír